Betaalmethoden uitgelegd

U heeft de keuze uit de volgende betaalmethoden:

iDeal

Ideal 
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ING/Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank  en Fortis? Dan kunt u betalen door middel van iDeal. iDeal is de meest eenvoudige en vertrouwde manier van betalen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden.

Kiest u voor betaling via iDeal, komt u automatisch in de beveiligde betaalomgeving van MultiSafePay. Na het uitvoeren van uw betaling klikt u op de knop Verder om terug te keren naar onze website.

Creditcard (Visa/Mastercard/Maestro)

VISA | Mastercard | Maestro

U kunt uiteraard ook met behulp van uw creditcard betalen.

Creditcard betalingen vinden plaats via een SSL-beveiligde internetverbinding. Hierdoor worden uw transactie- en persoonsgegevens tijdens het betaalproces op het internet maximaal beveiligd.

Extra veiligheid geven de "MasterCard SecureCode" en "Verified by VISA" keuzemogelijkheden. Hierdoor zijn uw creditcard- en persoonsgegevens tijdens het betaal- en verificatieproces extra beveiligd op het internet. Kies hiervoor de link "Verified by Visa" of "Mastercard SecureCode"

Voorbeeld Verified by Visa  Voorbeeld Mastercard SecureCode

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden.

Kiest u voor betaling via creditcard, komt u automatisch in de beveiligde betaalomgeving van Saferpay. Na het uitvoeren van uw betaling klikt u op de knop 'Verder' om terug te keren naar onze website.

Vooruitbetaling

Wij bieden ook de mogelijkheid van vooruitbetalen. Na het invoeren van uw bestelling ontvangt u per e-mail een factuur en kunt u het orderbedrag zelf overmaken op het volgende rekeningnummer van Itec Luchtreiniging:

Rabobank Twello, rekeningnr. NL57 RABO 0362 8760 29

Vermeld wel bij uw overschrijving het ordernummer en houd u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd.

Paypal

PayPal (een onderdeel van eBay Inc.) is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening.

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper.

Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland.

Bancontact

Vooreerst is er uiteraard de bank, maar ook de terminalleverancier, de payment service provider, de acquirer en het betaalschema, zoals Bancontact, spelen een rol. Dankzij de samenwerking tussen de verschillende spelers kunt u makkelijk betalen in de winkel, in een webshop of gewoon met uw smartphone. En bovendien in alle veiligheid. 

SOFORT Banking

SOFORT Banking wordt sinds 2006 als online betaalmethode aangeboden. Aanvankelijk was het alleen beschikbaar in Duitsland en andere Duitstalige landen, maar inmiddels is SOFORT Banking operationeel in 13 Europese landen.

Giropay

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank en PSD Bank.

Veilig betalen

multisafepay

Online betalen via MultiSafepay biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!

Veilig betalen met MultiSafepay

  • MultiSafepay is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.
  • MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
  • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.
  • MultiSafepay wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
  • MultiSafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
  •  In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal MultiSafepay dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

Rembours betaling

Een rembours is een bepaald type verzending waarbij de ontvanger betaalt op de moment dat hij zending in ontvangst neemt.

Bij een rembours is de koerier verplicht om het bedrag dat op de zending vermeld staat te innen. Als de ontvanger dat niet kan of wil, dan krijgt hij de zending niet. Overigens betaalt de ontvanger voor de verzendkosten (bovenop de prijs van het product dat verzonden is).

Rembours is een betrekkelijk veilige en betrouwbare manier van verzenden beschouwd, zowel voor de koper als voor de verkoper. De verkoper kan er namelijk op vertrouwen dat er betaald wordt voor het verkochte artikel. De koper betaalt pas op de moment dat hij zijn aankoop in bezit heeft. Het enige nadeel voor de koper is dat die de zending pas mag openen nadat hij betaald heeft; hij is dus niet helemaal zeker dat de zending wel degelijk het aangekochte product bevat.