Luchtfilter t.b.v. Idealin bevochtigers

Het luchtfilter voorkomt dat vervuilingen in de de luchtbevochtiger terecht kunnen komen en verzekert een betrouwbare werking.

Het is aan te raden dit filter te gebruiken als de Idealin luchtbevochtiger onder stoffige omstandigheden wordt ingezet, zoals stallen of waar hout bewerkt of gezaagd wordt.

Het filter is wasbaar en hoeft onder normale omstandigheden alleen gereinigd te worden, vervangen is niet nodig.

Het filter past op de Idealin Fogmax en Ultrafog, op de FOG360 past deze dus niet.

€ 71,39 € 59,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Luchtreinigingselementen Voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Meer keuzes:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luchtfilter t.b.v. Idealin bevochtigers
Uw waardering
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions