Biocool Wind Force 4 professionele luchtkoeler

Industriële mobiele luchtkoeler

De Biocool Wind Force 7 is bijzonder geschikt voor grote ruimten waar airconditioning niet toegepast kan worden zoals magazijnen, productiehallen, showrooms en kantines/restaurants/bars. Ook is te WF7 zeer geschikt voor toepassing buitenshuis zoals op terrassen bijvoorbeeld.

De luchtkoeler is aan te sluiten aan de waterleiding voor continu gebruik en is voorzien van een overstroom beveiliging. De 60-liter tank staat garant voor langdurige werking als er geen wateraansluiting in de buurt is.

Om zeker te zijn van een hygiënische en veilige werking is de luchtkoeler voorzien van een UV lamp die ervoor zorgt dat al het water dat door het verdampingselement stroomt gedesinfecteerd is. Dit voorkomt de verspreiding van micro-organismen en zorgt voor een frisse, geurloze werking.

De WF7 is bijzonder gebruiksvriendelijk met een eenvoudige bediening en mobiel door de 4 zwenkwielen.

Net als Aerial en Master valt Biocool onder de Dantherm groep, producent van professionele/industriële luchtbehandelingsproducten.

 

Aerial climate solutions

Biocool eco cooling solutions

Master Klimaatbeheersing
€ 1.699,00 € 1.404,13
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

  • Efficiente en duurzame koeling voor professionele/industriële toepassingen
  • Solide constructie voor lange levensduur, ook bij zware omstandigheden
  • 60 liter watertank
  • Aansluiting voor permanente watertoevoer
  • Luchtstroom tot 12.000 m³/uur
  • Verdampt ca. 8-10 liter water per uur
  • Auto-swing voor oscillatie van de luchtstroom
  • Afstandsbediening voor bediening fansnelheid
  • Geschikt voor ca 150 - 250 m² vloeroppervlakte
Eigenschappen

Op plekken waar een conventioneel airconditioningsysteem niet kan worden ingezet zijn de Biocool luchtkoelers een energiezuinig en voordelig alternatief. Door water om te zetten in waterdamp wordt er warmte aan de lucht onttrokken, wat een effectieve koelende werking geeft. De vochtige lucht heeft een grotere koelende werking, dit is vergelijkbaar met transpiratie op de huid, vandaar dat een groot deel van de koelende werking bestaat uit de "windchill" factor. De door het toestel uitgeblazen lucht is enkele graden afgekoeld, maar door dit principe is de perceptie van de verkoelende werking veel groter, en biedt het grote verlichting bij hoge temperaturen.

De luchtkoeler kan zowel binnen als buiten worden ingezet. Bij gebruik binnenshuis hoeven ramen en deuren niet gesloten te worden, het is zelfs aan te raden te ventileren zodat er voldoende droge lucht wordt aangevoerd voor een optimale verdamping en de vochtige lucht afgevoerd kan worden.

Een groot voordeel van de water verdampende luchtkoeler is het lage energieverbruik, deze is gemiddeld slechts een tiende deel van conventionele airconditioning systemen. Hierdoor kan er door de inzet van Biocool luchtkoelers een behoorlijke kostenbesparing bereikt worden.

In ruimten waar de warme lucht die door een mobiel airconditioningsysteem wordt geproduceerd niet afgevoerd kan worden kan een luchtkoeler wel worden ingezet omdat deze enkel koele lucht produceert en dus geen afvoerslang voor warme lucht behoeft.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 98
Gewicht 50
Afmetingen 1460 x 1050 x 600 mm
Stroomverbruik maximaal 500 Watt
Luchtdoorvoer < 1.200 m³/uur
Geluidsniveau max 67 dB
Voltage 220 - 240 V
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biocool Wind Force 4 professionele luchtkoeler
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Kan ik het product retourneren?
Ja, het is mogelijk om een product te retourneren.
Ik heb interesse in de Innova, kan ik een offerte krijgen?
Absoluut, u kunt hier een offerte aanvragen.
Did you find what you were looking for?