Plasma-luchtreiniging

In de voortdurende zoektocht naar schonere lucht en gezondere leefomgevingen is plasma-luchtreiniging een interessante technologie. Door gebruik te maken van geavanceerde plasma-ionisatoren belooft deze innovatieve methode de lucht te zuiveren van een breed scala aan verontreinigingen. Van zwevende allergenen tot schadelijke bacteriën en onaangename geurtjes, plasma-luchtreinigers zetten zich in voor een frissere en gezondere ademhaling.

De effectiviteit van plasma-luchtreinigers

Kijk met ons mee terwijl we de effectiviteit van plasma-luchtreinigers ontrafelen tegen verschillende vormen van luchtverontreiniging. Van microscopische allergenen tot ongewenste geuren. Ontdek hoe deze technologie een revolutie teweegbrengt in het creëren van een zuivere atmosfeer voor u en uw dierbaren.

In de lucht zwevende allergenen/micro-organismen

Plasma-luchtreinigers gaan verder dan eenvoudige filtratie. Bij zwevende allergenen, micro-organismen die vaak onzichtbaar zijn voor het blote oog, komt de kracht van plasma-ionisatie naar voren. Ontdek hoe deze geavanceerde technologie moleculen doet klonteren, waardoor deeltjes gemakkelijker te filteren zijn en uw ademhaling wordt bevrijd van ongewenste indringers.

 • (Fijn)stof/Vuildeeltjes: De plasma-ionisator laat zwevende deeltjes aan elkaar klitten, waardoor ze beter te filteren zijn en gemakkelijker in het filter blijven hangen.
 • Pollen: Deze technologie vangt ook pollen op die in de lucht zweven.
 • Huisstofmijt: De uitwerpselen en vervellingshuidjes van huisstofmijt, die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken, worden eveneens door de filters opgevangen.

Ongezonde, ziekteverwekkende stoffen/micro-organismen

Wanneer bacteriën en schimmels de lucht binnendringen, staat de plasma-luchtreiniger paraat. De krachtige UV-lamp doodt virussen, terwijl stofverzamelende platen de overblijfselen uit de lucht filteren. Ontdek hoe deze technologie een barrière vormt tegen ziekteverwekkers en uw omgeving zuivert.

 • Bacteriën: De UV-lamp doodt bacteriën, terwijl stofverzamelende platen de overblijfselen uit de lucht filteren.
 • Schimmels(poren): Aanwezige schimmelsporen worden door de filters uit de lucht gefilterd.
 • Sigarettenrook: De ionisator breekt nicotine, koolmonoxide en ammoniak af, terwijl vaste deeltjes door filters worden opgevangen. Lees meer:
  • Teer: Een verzamelnaam van allerlei verbrandingsproducten van tabak. Teer kan o.a. bronchitis veroorzaken.
  • Nicotine: Een vloeistof die zeer vluchtig is en bruin wordt zodra hij in aanraking komt met de lucht. Nicotine is de verslavende stof in tabak.
  • Koolmonoxide: Een gas dat het transport van voldoende zuurstof in uw bloed belemmert.
  • Ammoniak: Een prikkelend gas dat de slijmvliezen kan irriteren.

Teer kan door zijn vaste bestandsdelen alleen door filters worden opgevangen. Nicotine, koolmonoxide en ammoniak worden daarnaast door de ionisator afgebroken.

Vervelende geurtjes

Of het nu gaat om rooklucht, kookgeurtjes of huisdiergeuren, plasma-luchtreinigers bieden een allround oplossing. Ontdek hoe de ionisator en het filter samenwerken om zelfs de meest hardnekkige geuren af te breken, waardoor een ruimte ontstaat die doordrenkt is met frisheid.

 • Rooklucht: Sterk ruikende rooklucht in rookruimtes verdwijnt door de plasma-ionen en het filter.
 • Kook- en bakluchtjes: Geuren die de afzuiginstallatie niet verwijdert, worden door de ionisator en het filter geëlimineerd.
 • Huisdiergeurtjes: Onaangename geurtjes van huisdieren worden effectief uit de lucht verwijderd door de ionisator en het filter.

Ervaar zelf de frisheid van plasma-luchtreiniging!

Geef uzelf de gave van schonere, gezondere lucht. Neem nu de beslissing om over te stappen op plasma-luchtreiniging en adem gemakkelijk. Voor persoonlijk advies en om uw ideale luchtreiniger te ontdekken, staan onze experts voor u klaar. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, en geniet van een ademhaling die de frisheid van vernieuwing omarmt.

Plasma luchtreiniger