Medium Filter Winix U450 (set van 5)

Set van 5 medium filters t.b.v. de Winix U450 luchtreiniger

Deze dienen tussen de voorfilters en de actieve kool/HEPA filters geplaatst te worden.

Deze filters verlengen de levensduur van de achterliggende filters zoals het HEPA filter en het actieve kool filter door de deeltjes die door het voorfilter worden doorgelaten te filteren, hierdoor hoeft het HEPA filter alleen nog de zeer kleine (fijn)stofdeeltjes te filteren.

Ook in ruimten waar gerookt wordt verlengen de Medium filters de levensduur van de achterliggende filters door de vette aanslag van de rook te absorberen en zo de achterliggende filters te sparen.

Het Medium Filter heeft gemiddeld een levensduur van 2-6 maanden, afhankelijk van de mate van luchtvervuiling

De afmetingen van het filter zijn 473 x 403 mm.

Let op; het medium filter is niet te gebruiken in combinatie met het Carbotech filter, er is slechts ruimte voor één extra filter.

Winix luchtbehandeling

€ 27,00 € 22,31
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,20
Afmetingen 473 x 403 x 3 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Medium Filter Winix U450 (set van 5)
Uw waardering
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions