HALE / Airtek

Airtek is reeds gewisseld van merknaam en logo, tegenwoordig beter bekent als HALE

De luchtbevochtiger PCMH45 DW is een in Nederland ontwikkelde luchtbevochtiger die werkt volgens het principe van luchtwassing.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. HALE 45DW professionele luchtbevochtiger
  HALE 45DW professionele bevochtiger
  • Professionele luchtbevochtiger
  • Hoge capaciteit
  • Snel en eenvoudig inzetbaar
  • Verrijdbaar voor extra gebruiksgemak
  • 30 liter waterreservoir
  • Tevens aansluitbaar op waterleiding
  • Maximale bevochtiging 1875 ml/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 400 m2 (meer informatie)
  Speciale prijs € 699,00 € 577,69 Normale prijs € 769,00 € 635,54

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De luchtbevochtiger PCMH45 DW is een in Nederland ontwikkelde luchtbevochtiger die werkt volgens het principe van luchtwassing.

De luchtbevochtiger PCMH45 DW combineert een grote capaciteit met eenvoudige inzet en gebruiksvriendelijkheid en kan gebruikt worden met een vaste watertoevoer.

Met het 30 liter waterreservoir en de zwenkwielen is de Airtek luchtbevochtiger eenvoudig te verplaatsen en in te zetten waar de luchtvochtigheid op peil gebracht dient te worden.

De inzet van deze luchtbevochtiger(s) is een oplossing in grote ruimten zoals kantoren waar de lucht door het HVAC systeem uitgedroogd wordt of waar standaard luchtbevochtigers ontoereikend zijn.

De Airtek luchtbevochtiger is geschikt voor gebruik in kantoren, grote woningen, studio's, musea en alle andere ruimten waar de luchtvochtigheid op een peil gehouden dient te worden die goed is voor de gezondheid en de levensduur van materialen zoals hout etc.

Het principe van het luchtwassen maakt dat de Airtek luchtbevochtiger naast een luchtbevochtigende tevens een luchtreinigende werking heeft, in de lucht zwevende stofdeeltjes worden opgevangen en bezinken in de watertank.

 

HALE luchtbevochtigingHALE luchtbevochtiging
Airtek luchtbevochtigingAirtek luchtbevochtiging