Blaupunkt

De Blaupunkt mobiele airconditioners kunnen zowel koelen als verwarmen en ontvochtigen, zijn eenvoudig en snel in te zetten en zijn van hoge kwaliteit, deze airco's zijn ideaal voor het optimaliseren van uw binnenklimaat en de Blaupunkt kwaliteit staat garant voor een lange levensduur.

Blaupunkt Blaupunkt airconditioning

{{read_more}}

 

Blaupunkt airconditioning   Koeling, verwarming, ventilatie en ontvochtiging in één, de Blaupunkt mobiele aico's zijn veelzijdige toestellen die het hele jaar door nuttig gebruikt kunnen worden. Bij de Moby Blue 1012 wordt het door de koeling ontstane water met het "splash mode" systeem weer verneveld en samen met de warme lucht naar buiten afgevoerd zodat u geen waterbak hoeft te legen.
Blaupunkt airconditioning   Het "hidden display" in de Moby Blue 1012 is een moderne en stijlvolle manier van het tonen van de werking en informatie van het toestel, hiermee is de werking eenvoudig af te lezen zonder de noodzaak van een lelijk contrasterend display.
Blaupunkt airconditioning   De zelfdiagnose helpt u kleine problemen op te lossen zodat de betrouwbare werking gegarandeerd is.
Blaupunkt airconditioning   In de slimme nachtstand houdt de Blaupunkt mobiele airco de temperatuur in uw slaapkamer op een aangenaam niveau zonder teveel geluid te produceren en kan het toestel de ruimte zowel naar behoefte koelen als verwarmen.
Blaupunkt airconditioning   De Swing mode zorgt dat de gekoelde of verwarmde lucht gelijkmatig in de gehele ruimte verspreidt wordt zodat iedereen in de ruimte profiteert van de verkoelende of verwarmende werking van de Moby Blue 1012.
Blaupunkt airconditioning   Met de 24-uurs timer kan het in- en uitschakelmoment van de Blaupunkt mobiele airco ingesteld worden zodat de koelende of verwarmende werking op het juiste moment kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld om met een minimum aan energieverbruik een aangenaam binnenklimaat te creëren.

 

4 artikel(en)

per pagina

Blaupunkt Arrifana 07 mobiele airco

De Blaupunkt Arrifana 07 is een eenvoudig en mobiel inzetbare airco die zowel kan koelen als verwarmen, de Arrifana is met energieklasse A/A++ zeer efficiënt en met een koelcapaciteit van 2kW is de Arrifana 07 geschikt ruimten tot ca. 20m² te koelen.

Normale prijs: € 479,00 Excl. BTW: € 354,55

Aanbiedingsprijs: € 429,00

Blaupunkt VACO 5008 ontvochtiger

gratis hygrometer
 • Condensatie ontvochtiger met zeer hoge capaciteit
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 35 - 80% in stappen van 5%
 • 6.5 liter watertank
 • Verrijdbaar op zwenkwielen
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Auto-defrost ontdooiing
 • Capaciteit ca. 60 liter per dag
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 350 m³ (meer info)
 • € 599,00 Excl. BTW: € 495,04

  Blaupunkt Moby Blue 1012 mobiele airco

  De Blaupunkt Moby Blue 1012 koelt de ruimte met een minimum aan geluid en energieverbruik, de Moby Blue 1012 is energieklasse A/A+ en is met een koelcapaciteit van 3,5kW in staat ruimten tot ca. 37m². Naast koelen is de Moby Blue 1012 tevens geschikt om ruimten te verwarmen.

  Normale prijs: € 729,00 Excl. BTW: € 453,72

  Aanbiedingsprijs: € 549,00

  Blaupunkt Arrifana 15 mobiele airco

  De Blaupunkt Arrifana 15 is een zeer krachtige mobiel inzetbare airco die zowel kan koelen als verwarmen, de Arrifana is met energieklasse A zeer efficiënt en met een koelcapaciteit van 4.4kW is de Arrifana 15 geschikt ruimten tot ca. 45m² te koelen.

  Normale prijs: € 769,00 Excl. BTW: € 486,78

  Aanbiedingsprijs: € 589,00