Fellowes Aeramax Professional

Fellowes Aeramax Professional
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fellowes logo

Aeramax PRO luchtreinigers voor grote ruimten

De Aeramax PRO luchtreinigers zijn ontwikkeld om de luchtkwaliteit te optimaliseren in publieke en gedeelde ruimten zoals conferentiezalen, restaurants, lounges, toiletruimten en alle andere ruimten waar mensen samenkomen en/of waar vervuilingen als micro-organismen, bacteriën, ziektekiemen, (fijn)stof, pollen, allergenen, geuren en alle andere soorten vervuilingen bestreden dienen te worden.

Geschikt voor wandmontage of vrije plaatsing

De Aeramax PRO luchtreinigers zijn ontworpen voor wandmontage of vrije plaatsing, voor gebruik in openbare ruimten zijn de luchtreinigers tevens te voorzien van een vandalisme- en diefstalbestendige beschermbeugel.

 

Fellowes luchtreinigers 

 

Envirosmart technologie met intelligente functionaliteit

Met de Envirosmart technologie worden de omstandigheden in de ruimte worden permanent gemonitord en de werking van de Aeramax PRO wordt automatisch aangepast aan de heersende omstandigheden, naast de heersende luchtkwaliteit wordt tevens gemonitord of de ruimte vol met mensen is of leeg. Hoe meer mensen er zich in een ruimte bevinden, hoe hoger de noodzaak voor schone lucht is, echter in een klaslokaal of conferentieruimte is natuurlijk stilte gevraagd.

Daarom heeft de Aeramax PRO verschillende werkingsmodi die in te stellen zijn voor optimale werking voor de ruimte waarin het toestel wordt gebruikt; in een ruimte waar zich veel personen bevinden en waar geuren bestreden dienen te worden is de Normal Mode de beste keuze, het toestel zal hierbij harder gaan werken bij een slechte luchtkwaliteit en als er zich veel mensen in de ruimte bevinden. Voor klaslokalen en conferentieruimten is de Quiet Mode de beste keuze, het toestel zal dan in alle stilte werken totdat er zich niemand meer in de ruimte bevindt waarna de Aeramax Pro in de hoogste stand de luchtkwaliteit zal optimaliseren zodat de luchtreiniger als er weer lessen of vergaderingen zijn weer stil kan werken.

Fellowes Envirosmart