SmokeBox

SmokeBox rookcabines

7 artikel(en)

per pagina

SmokeBox SB R

De SmokeBox SB R rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 3 personen tegelijkertijd.

SmokeBox SB RD

De SmokeBox SB RD rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 3 personen tegelijkertijd.

SmokeBox SB 1

De SmokeBox SB1 rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor 3-4 personen.

SmokeBox SB 2

De SmokeBox SB2 rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor 4-5 personen.

SmokeBox SB 3

De SmokeBox SB3 rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor 6-7 personen.

SmokeBox SB 1 DUO

De SmokeBox SB 1 DUO rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 9 personen tegelijkertijd.

SmokeBox SB 2 DUO

De SmokeBox SB 2 DUO rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 14 personen tegelijkertijd.