Water/lucht monoblock warmtepompen

De water/lucht monoblock warmtepomp is een oplossing om compromisloze koeling en/of verwarming te realiseren op plekken waar geen enkele andere airconditioner een oplossing kan bieden.

Deze warmtepompen combineren binnen- en buitenunit in één toestel en maken gebruik van water (in plaats van lucht) om de warmte aan af te geven voor koeling of aan te onttrekken voor verwarming.

Voor deze toestellen hoeven dus ook geen gaten in de buitenmuur geboord te worden. Een stopcontact en de aan- en afvoer van water (bijvoorbeeld via 10mm flexibele slangen) volstaan om de warmtepomp te laten werken.

Wel is er een afvoer van het condenswater wat ontstaat bij koeling noodzakelijk, maar dit kan ook via een in te bouwen condenswaterpomp met de reeds aanwezige waterafvoerslang afgevoerd worden.

water-lucht monoblock airco

per pagina

Innova 2.0 15HP H2O water/lucht warmtepomp

De Innova 2.0 15HP H2O is een water/lucht monoblock warmtepomp, voor deze airco/warmtepomp zijn geen gaten in de muur nodig. Het toestel kan worden aangesloten op een waterbron of gesloten waterkring voor een koelende of verwarmende werking.

€ 2.249,00 Excl. Btw: € 1.858,68