Opvoerpomp voor ontvochtigers

Mini pomp passend in wateropvangbak van ontvochtiger

De meeste ontvochtigers zijn voorzien voor een slangaansluiting voor de afvoer van het door de ontvochtiger gecondenseerde water. Hiermee kunt u het toestel laten werken zonder de noodzaak de wateropvangbak steeds te hoeven legen.

Dit werkt prima in onstandigheden waar het water via de zwaartekracht weg kan lopen. In vele omstandigheden is dit echter niet mogelijk en zal het water naar boven moeten worden afgevoerd worden.

Door deze pomp in de wateropvangbak te plaatsen is het water via de afvoerslang verder weg, en naar boven af te voeren, zodat u veel meer vrijheid van plaatsing heeft voor de ontvochtiger. De pomp is in staat het water tot ca. 3 meter hoogte naar boven weg te pompen. Omdat de pomp in de opvangbak zit heeft u nog steeds de beveiliging van de ontvochtiger die stopt als de tank toch vol raakt, bijvoorbeel als de stoomtoevoer naar de pomp onderbroken is, de slang dichtgedrukt, geknikt is of verstopt is geraakt.

De pomp is aan de onderzijde voorzien van drie zuignappen zodat deze aan de onderzijde van de opvangbak blijft kleven. De pomp is uiteraard ook buiten de opvangbak van de ontvochtiger te gebruiken, als de opvangbak te klein is of als de slang niet vanuit de opvangbak naar buiten te voeren is zou de pomp ook in een aparte emmer of opvangbak geplaatst kunnen worden zodat het water vanuit de ontvochtiger daarin kan lopen.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 49,00 € 40,50
- +

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0.300000

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvoerpomp voor ontvochtigers
Uw waardering

FAQ

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.