Ozongenerator SterilAir PureAirPro

De ozongenerator heeft bij intensief gebruik een levensduur van ca. 3 jaar, na deze periode zal de ozonopbrengst en daarmee de luchtzuiverende/geurafbrekende werking afnemen.

Door toepassing van ultraviolet licht in combinatie met fotokatalystatie worden de micro-organismen in de lucht gedood en worden geuren en vluchtige stoffen geoxideerd. Het is aan te raden de UV/fotokatalytische cel jaarlijks te vervangen voor optimale werking, de UV lamp zal in de praktijk een levensduur hebben van meer dan één jaar, maar de luchtsteriliserende werking zal na een jaar afnemen.

€ 19,00 € 15,70
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Afmetingen (mm, HxBxD) 5*2*1
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ozongenerator SterilAir PureAirPro
Uw waardering
(1)
Customer Questions
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?