Ozongeneratoren

Ozon heeft zeer sterke geurafbrekende en luchtsteriliserende werking, een ozongenerator is een effectief instrument om geuren te verwijderen in voertuigen, woningen, containers, magazijnen, hotelkamers en andere ruimten waar geuren bestreden dienen te worden.

De geuren worden op moleculair niveau afgebroken (geoxideerd) wat er voor zorgt dat de geuren blijvend worden bestreden en dat een ozongenerator effectief is tot in poreuze materialen zoals bekleding, gordijnen etc. Geuren en vervuilingen transformeren tot reukloos koolstof dioxide en de ozon reduceert tot gewone zuurstof.

Ozon is bijzonder effectief tegen micro-organismen waaronder schimmels, gisten, algen, (griep)virussen en bacteriën zoals legionella, salmonella, Escherichia coli en MRSA. De instabiele ozonmoleculen komen in contact met de celwand van de bacterie waardoor er een oxiderende reactie optreedt, de celwand wordt hierdoor geperforeerd en de bacterie kan hierdoor niet overleven. In het geval van virussen wordt de eiwitmantel aangetast wat het onmogelijk maakt voor het virus zich te reproduceren wat het virus effectief uitschakelt. Dit maakt ozongeneratoren effectief voor sterilisering van de lucht.

Meer informatie over de luchtreinigende werking van ozon is hier te vinden.

per pagina

Itec KJS-6 ozongenerator

De KJS-6 blaast geozoniseerde lucht in de ruimte voor krachtige en snelle geurbestrijding bij gebruik in hotelkamers, woningen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en alle andere ruimten waar krachtige en effectieve geur- of schimmelbestrijding gevraagd is.

Regular Price: € 949,00

Special Price: € 829,00 Excl. Btw: € 685,12

Itec CH-200 ozongenerator

De CH-200 ozongenerator bestrijdt geuren uit ruimten in huis, auto, caravan, voertuig, vaartuig en elke andere ruimte waar onaangename geuren verwijderd moeten worden. De CH-200 is robuust uitgevoerd met een volledig aluminium behuizing.

Regular Price: € 319,00

Special Price: € 279,00 Excl. Btw: € 230,58

Itec CBT-6R ozongenerator

De CBT-6R is een professionele ozongenerator met programmeerbare timer en afstandsbediening voor inzet bij geurbestrijding, lucht- en waterzuivering

Niet op voorraad

Regular Price: € 949,00

Special Price: € 829,00 Excl. Btw: € 685,12

Itec CBT-6 ozongenerator

De CBT-6 ozongenerator is een professionele geurbestrijder geschikt voor woningen, hotels en tehuizen en het verwijderen van rook- of dierengeur uit voertuigen.

Regular Price: € 749,00

Special Price: € 699,00 Excl. Btw: € 577,69