Professionele luchtreiniging voor luchtkanalen en HVAC systemen

Deze toestellen zijn zeer effectief tegen vluchtige stoffen, geuren, gassen en micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels. Dit maakt deze techniek zeer geschikt voor inzet in HVAC systemen die in de praktijk vaak een broeinest van micro-organismen en onaangename geuren blijkt te zijn.

De unieke Multi Catalytic Ionisation maakt deze toestellen effectieve instrumenten voor de bestrijding van luchtvervuilingen en bedreigingen voor de gezondheid in huis, kantoor of werkplek.

Deze technologie is tevens inzetbaar als geurbestrijding ter voorkoming van geuroverlast in de omgeving of in een luchtreiniger geschikt voor wandmontage.

per pagina

SNE CAP Series

De SNE CAP is geschikt voor inbouw in luchtbehandelingssystemen en zuivert de lucht van geuren, vluchtige organische stoffen en micro-organismen
€ 603,79 Excl. Btw: € 499,00

SNE FAP Series

De SNE FAP zuivert de lucht in luchtbehandelingssystemen van geuren, vluchtige organische stoffen en micro-organismen en is geschikt voor grotere ruimten.
€ 1.203,95 Excl. Btw: € 995,00

SNE CAP VBO Series geurbestrijder

De SNE CAP VBO multikatalytische geurbestrijder is geschikt voor montage in luchtafvoerkanalen en breekt geuren, vluchtige stoffen en gassen af om geuroverlast en gezondheidsklachten in de omgeving te voorkomen.
€ 603,97 Excl. Btw: € 499,15

SNE FAP VBO Series geurbestrijder

De SNE FAP VBO multikatalytische geurbestrijder is geschikt voor montage in luchtafvoerkanalen en breekt geuren, vluchtige stoffen en gassen af om geuroverlast en gezondheidsklachten in de omgeving te voorkomen.
€ 1.264,45 Excl. Btw: € 1.045,00

SNE RAS-60 fotokatalytische luchtreiniger

  • Professionele luchtreiniger voor wandmontage
  • UV/fotokatalitische luchtzuivering
  • Zeer effectief tegen geuren
  • Geschikt voor kleedkamers, toiletruimten
  • Zeer effectief tegen micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels
  • Solide stalen constructie
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 80 m²
€ 906,29 Excl. Btw: € 749,00