PureAirParts Smart hygrostaat / thermostaat met Wifi

Gebruiksvriendelijke thermo/hygrostaat voor bediening op afstand

Deze Smart Control Wifi switch stelt u in staat een ontvochtiger, bevochtiger, koeling of verwarming eenvoudig op afstand te bedienen en te controleren.

Houdt de temperatuur of luchtvochtigheid op de gewenste waarde en geeft u inzicht in het klimaat ter plekke

Op eenvoudige wijze kunt u de relatieve luchtvochtigheid en temperatuur op afstand controleren en op het gewenste peil brengen en houden.

De app stelt u tevens in staat de luchtvochtigheid en temperatuur gedurende de dag, week en maand te bekijken.

Tevens bruikbaar als timer en dag/weekplanning

U kunt de app tevens gebruiken om een weekplanning in te stellen waarbij het te bedienen toestel op de door u ingestelde momenten in- en uitschakelt, u kunt meerdere in/uitschakelmomenten per dag selecteren. De app stelt u tevens in staat om los van de planning het toestel na een door u in te stellen tijd uit te schakelen.

Deze smart switch is bedoeld voor toestellen die door de stroomtoevoer te starten en stoppen te bedienen zijn, zoals een luchtbevochtiger zonder hygrostaat, een ontvochtiger, verwarmingselement of airco.

Het is zaak dat het te bedienen toestel weer inschakelt nadat de stroom weer is ingeschakeld, dit geldt voor de HALE 45DW, de Idealin toestellen, bjina alle ontvochtigers (voorzien van auto-restart) en analoog gestuurde verwarmingselementen en airco's.

Voor adsorptie-ontvochtigers is deze switch niet aan te raden omdat deze toestellen bij uitschakelen even door blijven lopen om intern af te koelen, als de stroom wordt onderbroken zal dit niet mogelijk zijn.

Gebruik van de Smart Switch is eenvoudig; steek de stekker in het stopcontact, gebruik de Tuya app, deze zal het toestel detecteren, registreer het, kies de gewenste werking en steek de stekker van het te schakelen toestel in het stopcontact op de Switch.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 89,00 € 73,55
- +

Waarom dit product

 • Stopcontact hygrostaat/thermostaat
 • Wifi-connected voor bediening via Tuya app
 • Meet en monitort luchtvochtigheid en temperatuur
 • Voor over stroomtoevoer in/uit te schakelen toestellen
 • Losse sensor aan 1 meter kabel
 • Geschikt voor:
  • Ontvochtiger
  • Luchtbevochtiger
  • Verwarming (zoals IR paneel)
  • Koeling

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0.300000
Afmetingen 100x170x160mm

File Downloads

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PureAirParts Smart hygrostaat / thermostaat met Wifi
Uw waardering

FAQ

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
De filter van mijn HALE / Airtek zijn erg vies, kan ik deze vervangen?
Het filter kunt u zeker vervangen, u kunt deze via onze website bestellen en thuis of op uw werkplek zelf vervangen.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.