Recirculatie units

Recirculatie units voor (her)verdeling van verwarmde en verkoelde lucht

Recirculatie units zijn om vele redenen een goede investering. Maar in welke soort units kunt u het beste investeren? Welke eigenschappen van deze nuttig toevoeging aan uw bedrijfspand hebben invloed op uw beslissing? Een overzicht.

Design

Alle Itec recirculatieventilatoren zijn van een industrieel ontwerp dat niet misstaat in moderne kantooromgevingen met hoge ruimtes, maar ook perfect past in uw opslag of productieruimtes. Door de neutrale kleur en het rustige, zakelijke ontwerp vormen deze recirculatie units nooit een dissonant.

{{read_more}}

Duurzaamheid/kwaliteit

Een lange levensduur hangt samen met de productienormen van de fabrikant, het ontwerp en de gebruikte materialen.

De door Itec gevoerde modellen zijn zonder uitzondering uitgevoerd met:

  • Gelagerde één-fase motoren met externe rotor
  • Axiale ventilator
  • Ingebouwd oververhittingsprogramma met automatisch opnieuw opstarten
  • IP Classificatie (Ingress Protection): IP 44
  • De behuizing is gemaakt van onderhoudsarm en uiterst duurzaam polymeer-gecoat staal

Energieverbruik

De Itec recirculatie units kenmerken zich door een bijzonder laag energieverbruik, zodat u uw investering zo snel mogelijk terug verdient en daarna zoveel mogelijk rendement behaalt. Doordat de bediening traploos is wordt zelden de gehele capaciteit gebruikt. De frequentieregelaar verlaagt het verbruik nog verder door de units alleen dan te laten draaien als het echt nodig is.

Geluidsarm

Alle door Itec gevoerde circulatie units zijn in de behuizing met mineraal wol geïsoleerd om geluid van de ventilator te dempen.

Capaciteit (hoogte van de ruimte)

Voor een beschrijving van het aantal benodigde units verwijzen wij naar de onderdstaande productinformatie pagina’s:
steunventilatoren

3 artikel(en)

per pagina

RCU 250 circulatie unit

De RCU 250 is een kleine circulatie unit met geluiddemping voor ruimtes tot 6 meter hoogte voor verlaging van uw energiekosten met een capaciteit van 800m³ per uur.

€ 399,00 Excl. BTW: € 329,75

RCU 300 circulatie unit

De RCU 300 is een kleine circulatie unit met geluiddemping voor ruimtes tot 7.5 meter hoogte voor verlaging van uw energiekosten met een capaciteit van 1.340m³ per uur.

€ 429,00 Excl. BTW: € 354,55

RCU 350 circulatie unit

De RCU 350 is een grote circulatie met geluiddemping unit voor ruimtes vanaf 7.5 meter hoogte voor verlaging van uw energiekosten met een capaciteit van 2.500m³ per uur.

€ 459,00 Excl. BTW: € 379,34