Rookcabines‎

De SmokeBox is van hoogwaardige materialen gemaakt. Hiermee creëert u een rookvrij gedeelte creëert. Wij bieden 7 modellen aan. Alle modellen werken met behulp van een drie-traps filtersysteem dat tot 99% van de schadelijke deeltjes in de lucht verwijdert. Vervolgens wordt de gezuiverde lucht teruggestuurd de SmokeBox in. U scheidt op een zeer vriendelijke wijze de rokers van de niet- rokers en dit zonder verbouwing. De SmokeBox wordt vakkundig bij u geïnstalleerd.

7 artikel(en)

per pagina

SmokeBox SB R

De SmokeBox SB R rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 3 personen tegelijkertijd.

SmokeBox SB RD

De SmokeBox SB RD rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 3 personen tegelijkertijd.

SmokeBox SB 1

De SmokeBox SB1 rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor 3-4 personen.

SmokeBox SB 2

De SmokeBox SB2 rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor 4-5 personen.

SmokeBox SB 3

De SmokeBox SB3 rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor 6-7 personen.

SmokeBox SB 1 DUO

De SmokeBox SB 1 DUO rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 9 personen tegelijkertijd.

SmokeBox SB 2 DUO

De SmokeBox SB 2 DUO rookcabine is met haar elegante design van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor het creëren van een rookvrij gedeelte in uw kantoor. Deze cabine is geschikt voor maximaal 14 personen tegelijkertijd.