Zorgen voor heerlijke verkoeling in uw ruimte naar keuze, dat is wat deze fraaie Sharp CVH9XR voor u doet. Met een koelcapaciteit van maar liefst 2.6 kW - 9000 BTU is dit voor ruimtes tot 60m2 geen enkel probleem.

De Sharp CVH9XR is voorzien van energieklasse A en een heerlijk stille werking (laag 49dB / hoog 53 dB). De horizontaal en verticaal bewegende lamellen zorgen voor een goede verspreiding van koele lucht.

De Sharp CVH9XR is tevens voorzien van een High Density air filter wat effectief is tegen bacteriën en stof. Met 3 ventilator snelheden kunt u zelf uw ideale instelling kiezen. De luchtverplaatsing van deze Coole Sharp is een forse 320M3 per uur.

Verder is de Sharp CVH9XR voorzien van een ontvochtigingscapaciteit van 1.4 liter per uur, een zelfdiagnose systeem, geheugenopslag, timer en sleepmode. Ook is hij eenvoudig verrijdbaar en voorzien van een goed in de hand liggende afstandsbediening met LCD display. Ideaal voor een ontspannen nachtrust tijdens warme zomernachten.


Sharp luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 495,00 € 409,09
- +

Waarom dit product

 • Koelcapaciteit 2.6 kW – 9000 BTU
 • Energieklasse A
 • Ruimteindicatie max 60m², afhankelijk van de omstandigheden
 • Stille werking (laag 49dB / hoog 53dB)
 • 3 ventilator snelheden + Turbo + Auto stand
 • Luchtverplaatsingsvolume: 320 m3/uur
 • Ontvochtigingscapaciteit: 1,4 liter/uur
 • Zelf diagnose, geheugenopslag, timer, sleep mode
 • Auto clean, auto restart, kinderslot, verrijdbaar
 • Afstandsbediening met LCD display
 • Uitgebreid bedieningspaneel met uitschakelbaar LED display

 

Sharp CV-P10PR  

Stil en rustig

Door het lage geluidsniveau zijn de Sharp luchtreinigers uitstekend geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Ze zorgen gedurende de hele nacht voor schone lucht en u kunt hierdoor rustig slapen.

     
luchzuiverende werking Sharp CV-P10PR  

Efficiënte luchtverplaatsing

De Sharp CV-H7XR heeft een hoge luchtverplaatsings capaciteit. Dit betekent dat ze veel lucht per uur door de machine heen kunnen laten stromen. Zo kunnen ze de lucht snel en efficiënt verplaatsen.

     
verspreiding koele zuivere lucht Sharp CV-P10PR  

Ontvochtigings programma

Speciaal ontvochtigings programma geschikt voor ruimtes tot circa 60m², de ruimtecapaciteit voor ontvochtigen is dus groter dan die voor koelen.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Specificaties
Gewicht (kg) 27
Afmetingen 866 x 355 x 460 mm
Geschikt voor ruimten tot ca. 103 m³
BTU 9.000
Energie afgifte bij koelen 2,6 kW
Energie verbruik bij koelen 1150 W
Energieklasse koeling A
E.E.R. 2.6
Automatische werking Ja
WiFi connected Nee
Ontvochtigingscapaciteit 1,4 L/uur
Geluidsniveau 49 / 53 dB
Lengte stroomkabel 1,7 M
Stroomverbruik 1150 W
Voltage 220-240 V
Certificatie CE
Garantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp Mobiele Airco CV-H9XR
Uw waardering
Klantvragen
Wat is oxidatie en hoe elimineert het geuren?
Oxidatie is een chemisch proces waarbij een stof elektronen afgeeft aan een andere stof waarbij het oxidatiegetal van de eerste toeneemt en resulteert in een verandering van toestand. Geuren en vervuilingen transformeren tot reukloos koolstof dioxide en de ozon reduceert tot gewone zuurstof.
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen?
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen? De kwaliteit van de lucht om ons heen en de vochtigheid ervan spelen een grote rol bij de bescherming tegen ziekteverwekkers. Hoe minder de lucht vervuild is, hoe kleiner het risico dat we ons lichaam binnendringen. Het is ook erg belangrijk om voldoende luchtvochtigheid te behouden. Als de lucht droog is, drogen onze ademhalingsslijmvliezen of ogen uit en verliezen ze hun afweer tegen bacteriën, virussen en andere stoffen. Zo hebben luchtreinigers en luchtbevochtigers een onvervangbare plaats in het geval van immuunproblemen.
Wat is ozon?
Ozon (Trizuurstof, O3) is een blauwachtig gas, het is een geactiveerde vorm van zuurstof die bestaat uit drie zuurstof atomen in plaats van twee. Deze actieve moleculen zijn instabiel en zoeken stabiele (geur)moleculen om zich aan te binden en deze daardoor te oxideren. Ozon is bekend als een gas dat ontstaat bij smog en warmere temperaturen, daarom heeft het vaak een negatieve associatie bij mensen, het is echter een natuurlijke luchtzuiveraar zonder welke leven op aarde niet mogelijk zou zijn. Ook in de bergen en op grote hoogten is het ozonniveau hoger, plaatsen die bekend staan om hun zuivere lucht.
Wat kunt u doen tegen hooikoorts?
Wat u tegen hooikoorts zou kunnen doen is het volgende. Hooikoorts wordt veroorzaakt door in de pollenkalender aangegeven pollen en een allergie hiervoor. Deze pollen kunt u uit de lucht filteren met een luchtreiniger die voorzien is van een HEPA-filter. Welke luchtreinigers uitermaten geschikt zijn voor het filteren van deze pollen vindt u hier. Meer informatie over HEPA-luchtreinigers vindt u hier.
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.
pdf
(Grootte: 171.9 KB)

Gerelateerde producten