Sharp KC-840EW luchtreiniger

HEPA luchtreiniger met luchtbevochtiging

De Sharp KC-840E W is de kleine broer van de KC-850E W luchtreiniger de lucht in ruimten zoals de slaapkamer reinigt, ioniseert en bevochtigt, het lage gewicht en de compacte afmetingen maakt het toestel eenvoudig te verplaatsen en inzetbaar in verschillende ruimten in huis.

De lucht wordt gezuiverd en bevochtigt door toepassing van een combinatie van HEPA-luchtreiniging, bevochtiging en plasmacluster ionisatie.

Door middel van stof-, geur en luchtvochtigheidsensors wordt de luchtkwaliteit continu gemeten, de werking van het toestel wordt automatisch aangepast aan de gemeten luchtkwaliteit.

Dit model is vervangen door de KC-A40EUW.

€ 295,00 € 243,80
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
Eigenschappen

De KC-840EW Sharp luchtreiniger is voorzien van een grote watertank (3,0L) Hij werkt daardoor niet alleen als luchtreiniger maar ook als luchtbevochtiger. Zo zal de luchtreiniger/bevochtiger, afhankelijk van de temperatuur, in de automatische stand altijd naar een luchtvochtigheids percentage van tussen de 55% en 65% streven, dat is het meest comfortabele % voor het menselijk lichaam. Tegelijkertijd worden de luchtzuiverende plasmaclusterionen omringt door de waterdeeltjes.

De statische elektriciteit in de ruimte wordt hierdoor drastisch verminderd. Dit zorgt weer voor een gezonde, verfrissende balans van ionen (zoals deze ook in de natuur voorkomt), minder stof vorming en minder allergenen op bv. kleding. Doordat de waterdeeltjes(samen met de plasmaclusterionen) ook in stof, zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens etc. door kunnen dringen, kunnen de plasmaclusterionen hun reinigende werking nu ook tot diep in deze stoffen uitvoeren.

Bovendien maakt de KC-840EW ook gebruik van de nieuwste zogenaamde “High Density” generator. Deze produceert bijna 3 keer zoveel luchtzuiverende plasmaclusterionen als het voorgaande model.

De KC-840EW is geschikt voor gebruik in een ruimte van 26m2, zeer stil (15 dB) en energiezuinig (3,7W) in gebruik, en voorzien van 3 aparte stof, temperatuur en vocht sensoren. Verder heeft de KC-840EW een gedetailleerd kleuren display. Zo is de conditie van de lucht af te lezen door middel van een stof monitor. De luchtvochtigheid wordt daarbij ook apart weergeven.

Overzicht van de producteigenschappen:

  • Geschikt voor ruimten tot circa 26m²
  • Luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1 apparaat
  • Tweevoudige luchtzuiverende werking; via luchtzuiverende plasmacluster ionen en filters
  • Maakt bacterieen, virussen,schimmels en de huisstofmijt in de ruimte zelf onschadelijk
  • Breekt schadelijke stoffen in de ruimte zelf af
  • Maakt gebruik van geur, stof, temperatuur en vochtsensoren
  • Hoge concentratie van luchtzuiverende plasmacluster ionen (7000 per cm³)
  • Hoge luchtverplaatsings (210 m³/u) en bevochtigingscapaciteit (450 ml/u)Klik hier voor meer informatie over de Sharp Plasmacluster technologie (Engels): 
Meer informatie over de Plasmacluster technologie 

 
Sharp KC840EW luchtreiniger

Foto/video
Sharp KC840EW luchtreiniger

 
Sharp KC850EW plasmacluster luchtreiniger

Specificaties
Specificaties
Automatische werking Ja
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Luchtdoorvoer per uur 210
Voltage 220 - 240
Stroomverbruik maximaal 26
Afmetingen (mm, HxBxD) 360 x 550 x 233
Garantie 2
Geluidsniveau 15 tot maximaal 45
Geschikt voor ruimten tot ca. 26
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads 2
pdf
(Grootte: 14.4 MB)
Sharp KC840E-850E-860E handleiding
pdf
(Grootte: 486.8 KB)
Sharp KC840EW
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp KC-840EW luchtreiniger
Uw waardering