Sharp KC-D40EUW luchtreiniger / bevochtiger

HEPA luchtreiniger met luchtbevochtiging en Plasmacluster ionisatie

HEPA-luchtreiniger met bevochtiging en plasmaclusterionisatie

De nieuwe KC-D40EUW maakt gebruik van HEPA- en actieve koolfilters, plasmaclusterionisatie en een luchtbevochtigingssysteem voor luchtzuivering om de binnenlucht te optimaliseren.

Een luchtzuiveringscapaciteit van 216 kubieke meter per uur en een bevochtigingscapaciteit van 440 ml per uur maken het apparaat geschikt voor ruimtes tot circa 40 vierkante meter (gecertificeerd tot 26 vierkante meter in 30 minuten, JEM 1467).

Luchtkwaliteit en luchtvochtigheid worden continu gemeten door stof- en geursensoren en een hygrostaat en de werking van het apparaat kan automatisch worden aangepast aan de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit op dat moment.

De KC-D40EUW is stil, gebruiksvriendelijk en geschikt voor gebruik in veel verschillende omstandigheden, waarbij de luchtkwaliteit en vochtigheid op het display worden weergegeven.

Door het formaat van de doos is de Sharp KC-D40EUW niet geschikt voor bezorging via GLS Parcelshop en kan daarom alleen worden afgeleverd op het door jou opgegeven adres.


Sharp luchtbehandeling

 

Sharp luchtreinigers

€ 399,00 € 329,75
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

 • Luchtreiniger en luchtbevochtiger
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en actievekool filter
 • Meting luchtkwaliteit en luchtvochtigheid met stof- en luchtvochtigheid/temperatuursensoren
 • Weergave luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op display
 • Uitneembare, eenvoudig te vullen watertank
 • Luchtbevochtiging met natuurlijke verdamping voor hygiënische luchtbevochtiging zonder verspreiding van (kalk)stof
 • JEM 1467-gecertificeerd
 • Capaciteit 216 m³/uur
 • Luchtbevochtigende capaciteit 440 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 55 m² (meer informatie)
Eigenschappen

De KC-D40EUW Sharp luchtreiniger is uitgerust met een watertank met grote capaciteit (2,5 L), die niet alleen als luchtreiniger maar ook als luchtbevochtiger kan worden gebruikt. Zo zal een luchtreiniger/luchtbevochtiger in automatische modus, afhankelijk van de temperatuur, altijd een vochtigheidspercentage tussen 55% en 65% nastreven, wat het meest comfortabele percentage is voor het menselijk lichaam. Tegelijkertijd worden de plasmaclusterionen die de lucht zuiveren omringd door waterdeeltjes.

Dit vermindert de statische elektriciteit in de kamer aanzienlijk. Dit zorgt weer voor bijvoorbeeld een gezonde, frisse balans van ionen (zoals die ook in de natuur voorkomen), minder stofvorming en minder allergenen op kleding. Omdat waterdeeltjes (samen met plasmaclusterionen) ook kunnen doordringen in stof zoals tapijten, gordijnen, banken, dekbedden, kussens, enz., kunnen plasmaclusterionen nu ook diep in deze stoffen een reinigende werking uitoefenen.

 

Daarnaast maakt de KC-D40EUW gebruik van de nieuwste zogenaamde "High Density 7000" generator. Het produceert bijna 3 keer meer luchtzuiverende plasmaclusterionen dan eerdere modellen. sharp ionisator

Voor maximaal gebruiksgemak is de luchtreiniger voorzien van wieltjes voor mobiel gebruik en is het waterreservoir afneembaar zodat je hem gemakkelijk kunt bijvullen. 

Sharp KC-D40EUW

De KC-D40EUW is geschikt voor gebruik in een ruimte van 40 m², is zeer stil (25 dB) en energiezuinig (5,5 W in stille modus) in gebruik, en is uitgerust met 4 onafhankelijke stof-, geur-, temperatuur- en vochtigheidssensoren. Daarnaast heeft de KC-D40EUW een gedetailleerd kleurendisplay. Luchtcondities kunnen bijvoorbeeld worden afgelezen via stof- en geurmonitoren. Luchtvochtigheid wordt ook apart weergegeven als een percentage. Met name de signalen van stofdeeltjes in de ruimte zijn zeer gedetailleerd (9 standen).

 

Sharp KC-D40EUW luchtreiniger 

Foto/video

Sharp KC-D40EUW lucht bevochtiger

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 7,90
Afmetingen 399x615x230
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
Geschikt voor ruimten tot ca. 40
Luchtdoorvoer per uur 216
Stroomverbruik maximaal 25
Voltage 220 - 240
Geluidsniveau 47 / 37 / 23
Ruimtecapaciteit binnen 30 minuten volgens JEM 1467 26
Garantie 2
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp KC-D40EUW luchtreiniger / bevochtiger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Wat kan luchtreiniging betekenen bij allergieën?
Hier alle informatie omtrent luchtreiniging bij allergieën op een rijtje.
Did you find what you were looking for?