Sharp KC-D40EUW luchtreiniger / bevochtiger

HEPA luchtreiniger met luchtbevochtiging en Plasmacluster ionisatie

De nieuwe KC-D40EUW optimaliseert de lucht binnenshuis gebruikmakend van luchtzuivering met een HEPA- en actievekool filter, plasmacluster ionisatie en een luchtbevochtigingssysteem.

De luchtreinigingscapaciteit van 216m³ per uur luchtbevochtigende capaciteit van 440ml per uur maakt dat het toestel geschikt is voor ruimten tot ca. 40 vierkante meter (gecertificeerd voor 26m² binnen 30 minuten, JEM 1467).

De luchtkwaliteit en luchtvochtigheid wordt continu gemeten door stof- en geursensoren en een hygrostaat, de werking van het toestel kan automatisch worden aangepast aan de heersende luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

De KC-D40EUW is stil, eenvoudig in het gebruik en is geschikt voor gebruik in vele verschillende omstandigheden, de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid wordt op het display weergegeven.

I.v.m. de afmetingen van de doos is de Sharp KC-D40EUW niet geschikt voor levering via een GLS Parcelshop, kan dus alleen bij het door u opgegeven adres afgeleverd worden.


Sharp logo

 

Sharp luchtreinigers

€ 449,00 € 371,07
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

 • Luchtreiniger en luchtbevochtiger
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en actievekool filter
 • Meting luchtkwaliteit en luchtvochtigheid met stof- en luchtvochtigheid/temperatuursensoren
 • Weergave luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op display
 • Uitneembare, eenvoudig te vullen watertank
 • Luchtbevochtiging met natuurlijke verdamping voor hygiënische luchtbevochtiging zonder verspreiding van (kalk)stof
 • JEM 1467-gecertificeerd
 • Capaciteit 216 m³/uur
 • Luchtbevochtigende capaciteit 440 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 55 m² (meer informatie)
Eigenschappen

De KC-D40EUW Sharp luchtreiniger is voorzien van een grote watertank (2,5L) Hij werkt daardoor niet alleen als luchtreiniger maar ook als luchtbevochtiger. Zo zal de luchtreiniger/bevochtiger, afhankelijk van de temperatuur, in de automatische stand altijd naar een luchtvochtigheids percentage van tussen de 55% en 65% streven, dat is het meest comfortabele percentage voor het menselijk lichaam. Tegelijkertijd worden de luchtzuiverende plasmacluster-ionen omringt door de waterdeeltjes.

De statische elektriciteit in de ruimte wordt hierdoor drastisch verminderd. Dit zorgt weer voor een gezonde, verfrissende balans van ionen (zoals deze ook in de natuur voorkomen), minder stof vorming en minder allergenen op bv. kleding. Doordat de waterdeeltjes(samen met de plasmaclusterionen) ook in stof, zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens etc. door kunnen dringen, kunnen de plasmaclusterionen hun reinigende werking nu ook tot diep in deze stoffen uitvoeren.

Bovendien maakt de KC-D40EUW ook gebruik van de nieuwste zogenaamde “High Density 7000” generator. Deze produceert bijna 3 keer zoveel luchtzuiverende plasmaclusterionen als het voorgaande model. sharp ionisator

Voor maximaal gebruiksgemak is de luchtreiniger voorzien van wieltjes voor mobiele inzet en is de watertank uitneembaar zodat u deze eenvoudig kunt vullen.

Sharp KC-D40EUW

De KC-D40EUW is geschikt voor gebruik in een ruimte van 40m², zeer stil (25dB) en energiezuinig (5.5W in Silent Mode) in gebruik, en voorzien van 4 aparte stof-, geur-, temperatuur- en vocht sensoren. Verder heeft de KC-D40EUW een gedetailleerd kleuren display. Zo is de conditie van de lucht af te lezen door middel van een stof en een geur monitor. De luchtvochtigheid wordt daarbij ook apart per % weergeven. Met name de signalering van stofdeeltjes in de ruimte is zeer gedetailleerd. (9 standen)

 

Sharp KC-D40EUW luchtreiniger 

Foto/video

Sharp KC-D40EUW lucht bevochtiger

Specificaties
Specificaties
Gewicht 7,90
Automatische werking Ja
Ruimtecapaciteit binnen 30 minuten volgens JEM 1467 26
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Luchtdoorvoer per uur 216
Voltage 220 - 240
Stroomverbruik maximaal 25
Maximale bevochtigingscapaciteit 440
Afmetingen (mm, HxBxD) 399x615x230
Garantie 2
Geluidsniveau 47 / 37 / 23
Geschikt voor ruimten tot ca. 40
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp KC-D40EUW luchtreiniger / bevochtiger
Uw waardering
Product Questions
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions