Sharp KC-D50EUW luchtreiniger / bevochtiger

HEPA luchtreiniger met luchtbevochtiging en Plasmacluster ionisatie

De nieuwe KC-D50EUW optimaliseert de lucht binnenshuis gebruikmakend van luchtzuivering met een HEPA- en actieve koolfilter, plasmacluster ionisatie en een luchtbevochtigingssysteem.

De luchtreinigingscapaciteit van 306m³ per uur luchtbevochtigende capaciteit van 600ml per uur maakt dat het toestel geschikt is voor ruimten tot ca. 50 vierkante meter (gecertificeerd voor 38m² binnen 30 minuten, JEM 1467).

De luchtkwaliteit en luchtvochtigheid wordt continu gemeten door stof- en geursensoren en een hygrostaat, de werking van het toestel kan automatisch worden aangepast aan de heersende luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

De KC-D50EUW is stil, eenvoudig in het gebruik en is geschikt voor gebruik in vele verschillende omstandigheden, de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid wordt op het display weergegeven.

I.v.m. de afmetingen van de doos is de Sharp KC-D50EUW niet geschikt voor levering via een GLS Parcelshop, kan dus alleen bij het door u opgegeven adres afgeleverd worden.


Sharp luchtbehandeling

 

Sharp luchtreinigers

€ 399,00 € 329,75
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

 • Luchtreiniger en luchtbevochtiger
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en actieve koolfilter
 • Meting luchtkwaliteit en luchtvochtigheid met stof-, geur en luchtvochtigheid/temperatuursensoren
 • Weergave luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op display
 • Uitneembare, eenvoudig te vullen watertank
 • Luchtbevochtiging met natuurlijke verdamping voor hygiënische luchtbevochtiging zonder verspreiding van (kalk)stof
 • JEM 1467-gecertificeerd
 • Capaciteit 306 m³/uur
 • Luchtbevochtigende capaciteit 600 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 55 m² (meer informatie)
Eigenschappen

De KC-D50EUW Sharp luchtreiniger is voorzien van een grote watertank (2,5L) Hij werkt daardoor niet alleen als luchtreiniger maar ook als luchtbevochtiger. Zo zal de luchtreiniger/bevochtiger, afhankelijk van de temperatuur, in de automatische stand altijd naar een luchtvochtigheids percentage van tussen de 55% en 65% streven, dat is het meest comfortabele percentage voor het menselijk lichaam. Tegelijkertijd worden de luchtzuiverende plasmacluster-ionen omringt door de waterdeeltjes.

De statische elektriciteit in de ruimte wordt hierdoor drastisch verminderd. Dit zorgt weer voor een gezonde, verfrissende balans van ionen (zoals deze ook in de natuur voorkomt), minder stof vorming en minder allergenen op bv. kleding. Doordat de waterdeeltjes(samen met de plasmaclusterionen) ook in stof, zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens etc. door kunnen dringen, kunnen de plasmaclusterionen hun reinigende werking nu ook tot diep in deze stoffen uitvoeren.

Bovendien maakt de KC-D50EUW ook gebruik van de nieuwste zogenaamde “High Density 7000” generator. Deze produceert bijna 3 keer zoveel luchtzuiverende plasmaclusterionen als het voorgaande model. sharp ionisator

Voor maximaal gebruiksgemak is de luchtreiniger voorzien van wieltjes voor mobiele inzet en is de watertank uitneembaar zodat u deze eenvoudig kunt vullen.

Sharp KC-A60EUW luchtwasser

De KC-D50EUW is geschikt voor gebruik in een ruimte van 55m², zeer stil (25dB) en energiezuinig (5.5W in Silent Mode) in gebruik, en voorzien van 4 aparte stof, geur temperatuur en vocht sensoren. Verder heeft de KC-D50EUW een gedetailleerd kleuren display. Zo is de conditie van de lucht af te lezen door middel van een stof en een geur monitor. De luchtvochtigheid wordt daarbij ook apart per % weergeven. Met name de signalering van stofdeeltjes in de ruimte is zeer gedetailleerd. (9 standen)

 

Sharp KC-D50EUW luchtreiniger

Foto/video

Sharp KC-D50EUW luchtreiniger

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 7,90
Materiaal Kunststof
Afmetingen 615 x 399 x 230 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter, Actieve kool filter, Ionisator
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Ja
Inhoud watertank 2.5 L
Sensoren Geur, Luchtvochtigheid, Stof, Temperatuur
Meegeleverde toebehoren Filterset
Geschikt voor ruimten tot ca. 55 m²
Luchtdoorvoer per uur 306 m³
Stroomverbruik < 54 W
Voltage 220 - 240 v
Geluidsniveau 23 / 43 / 55 dB
Ruimtecapaciteit binnen 30 minuten volgens JEM 1467 38
Certificatie CE
Garantie 2 Jaar
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp KC-D50EUW luchtreiniger / bevochtiger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?