Sharp KC-D60EUW luchtreiniger / bevochtiger

HEPA luchtreiniger met luchtbevochtiging en Plasmacluster ionisatie

De combinatie van HEPA luchtreiniging, een plasmacluster systeem en luchtbevochtiging maakt de Sharp KC-D60EUW een all-round luchtzuiveraar, inzetbaar in vele omstandigheden.

De luchtreinigingscapaciteit van 369m³ per uur maakt dat het toestel geschikt is voor ruimten tot ca. 70 vierkante meter (gecertificeerd voor 48m² binnen 30 minuten, JEM 1467).

De luchtbevochtigende capaciteit van 660ml per uur stelt de KC-D60EUW in staat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te brengen in ruimten tot ca. 50 - 60m².

Met de stof, geur temperatuur en vocht sensoren is he KC-D60EUW in staat volautomatisch de luchtkwaliteit en -vochtigheid op peil te brengen en te houden.

 

I.v.m. de afmetingen van de doos is de Sharp KC-D60EUW niet geschikt voor levering via een GLS Parcelshop, kan dus alleen bij het door u opgegeven adres afgeleverd worden.


Sharp logo

 

Sharp luchtreinigers

€ 649,00 € 536,36
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

 • Luchtreiniger en luchtbevochtiger
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en actieve kool filter
 • Meting luchtkwaliteit en luchtvochtigheid met stof-, geur en luchtvochtigheid/temperatuursensoren
 • Weergave luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op display
 • Uitneembare, eenvoudig te vullen watertank
 • Luchtbevochtiging met natuurlijke verdamping voor hygiënische luchtbevochtiging zonder verspreiding van (kalk)stof
 • JEM 1467-gecertificeerd
 • Capaciteit 396 m³/uur
 • Luchtbevochtigende capaciteit 660 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 70 m² (meer informatie)
Eigenschappen

De KC-D60EUW Sharp luchtreiniger is voorzien van een grote watertank (3,0L) Hij werkt daardoor niet alleen als luchtreiniger maar ook als luchtbevochtiger. Zo zal de luchtreiniger/bevochtiger, afhankelijk van de temperatuur, in de automatische stand altijd naar een luchtvochtigheids percentage van tussen de 55% en 65% streven, dat is het meest comfortabele percentage voor het menselijk lichaam. Tegelijkertijd worden de luchtzuiverende plasmacluster-ionen omringt door de waterdeeltjes.

De statische elektriciteit in de ruimte wordt hierdoor drastisch verminderd. Dit zorgt weer voor een gezonde, verfrissende balans van ionen (zoals deze ook in de natuur voorkomt), minder stof vorming en minder allergenen op bv. kleding. Doordat de waterdeeltjes(samen met de plasmaclusterionen) ook in stof, zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens etc. door kunnen dringen, kunnen de plasmaclusterionen hun reinigende werking nu ook tot diep in deze stoffen uitvoeren.

Bovendien maakt de KC-D60EUW ook gebruik van de nieuwste zogenaamde “High Density 7000” generator. Deze produceert bijna 3 keer zoveel luchtzuiverende plasmaclusterionen als het voorgaande model. sharp ionisator

Voor maximaal gebruiksgemak is de luchtreiniger voorzien van wieltjes voor mobiele inzet en is de watertank uitneembaar zodat u deze eenvoudig kunt vullen.

Sharp KC-D60EUW

De KC-D60EUW is geschikt voor gebruik in een ruimte van 70m², zeer stil (25dB) en energiezuinig (5.5W in Silent Mode) in gebruik, en voorzien van 4 aparte stof, geur temperatuur en vocht sensoren. Verder heeft de KC-D60EUW een gedetailleerd kleuren display. Zo is de conditie van de lucht af te lezen door middel van een stof en een geur monitor. De luchtvochtigheid wordt daarbij ook apart per % weergeven. Met name de signalering van stofdeeltjes in de ruimte is zeer gedetailleerd. (9 standen)

Sharp KC-D60EUW luchtreiniger

 

Foto/video

Sharp KC-D60EUW

Specificaties
Specificaties
Gewicht 8,60
Automatische werking Ja
Ruimtecapaciteit binnen 30 minuten volgens JEM 1467 48
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Luchtdoorvoer per uur 396
Voltage 220 - 240
Stroomverbruik maximaal 80
Maximale bevochtigingscapaciteit 660
Afmetingen (mm, HxBxD) 420x637x242
Garantie 2
Geluidsniveau 55 / 45 / 25
Geschikt voor ruimten tot ca. 70
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sharp KC-D60EUW luchtreiniger / bevochtiger
Uw waardering
Product Questions
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions