Sharp UA-HG60E-L luchtreiniger bevochtiger

HEPA luchtreiniger met luchtbevochtiging en Plasmacluster ionisatie

De Sharp UA-HG60E-L is een luchtreiniger met bevochtigingsfunctie die geschikt is voor ruimtes tot 50 m². Deze luchtreiniger maakt gebruik van de unieke Plasmacluster-ionentechnologie, die positieve en negatieve ionen verspreidt om bacteriën, virussen, allergenen, schimmels en geuren te elimineren.

De luchtreiniger heeft ook een filtersysteem met drie fasen, bestaande uit een voorfilter, een geurfilter en een HEPA-filter, die 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron uit de lucht verwijderen. De bevochtigingsfunctie helpt om de luchtvochtigheid in de kamer te behouden en een comfortabel klimaat te creëren.

De luchtreiniger heeft verschillende instellingen, waaronder een ionendouche-modus voor intensieve luchtreiniging, een plasmacluster-spotmodus voor efficiënte reiniging in afgelegen delen van de ruimte, en een intelligente modus die zich automatisch aanpast aan de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid. De luchtreiniger heeft ook een stille slaapmodus en een pollenprogramma. De Sharp UA-HG60E-L is een slimme en krachtige luchtreiniger die zorgt voor een schone en gezonde lucht in je huis of kantoor.

I.v.m. de afmetingen van de doos is de Sharp UA-HG60E-L niet geschikt voor levering via een GLS Parcelshop, kan dus alleen bij het door u opgegeven adres afgeleverd worden.


Sharp luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 589,00 € 486,78
- +

Waarom dit product

 • Luchtreiniger en luchtbevochtiger
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en actieve kool filter
 • Meting luchtkwaliteit en luchtvochtigheid met stof-, geur en luchtvochtigheid/temperatuursensoren
 • Weergave luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op display
 • Uitneembare, eenvoudig te vullen watertank
 • Luchtbevochtiging met natuurlijke verdamping voor hygiënische luchtbevochtiging zonder verspreiding van (kalk)stof
 • Capaciteit 408 m³/uur
 • Luchtbevochtigende capaciteit 630 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 82 m² (meer informatie)

De Sharp UA-HG60E-L heeft een grote luchtzuiverende capaciteit van 408m³ per uur, dit maakt de luchtreiniger geschikt voor ruimten tot ca.:

 • 33m³ onder zware omstandigheden, zoals waar gerookt wordt of waar de gebruiker zeer zuivere lucht wenst als gevolg van bijvoorbeeld luchtwegklachten, astma, allergie etc.
 • 47m³ onder gemiddelde omstandigheden zoals daar waar soms gerookt wordt of waar lichte allergieklachten bestreden moeten worden of waar huisdieren aanwezig zijn.
 • 82m³ onder lichte omstandigheden voor als u zeker wilt zijn van schone lucht binnenshuis, of als u in de buurt van een drukke weg, industrie of luchthaven woont.

Hoogwaardige filters voor effectieve luchtzuivering

De UA-HG60E-L luchtreiniger heeft ook filtersysteem met drie stappen, bestaande uit een voorfilter, een geurfilter en een HEPA-filter, die 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron uit de lucht verwijderen.

 1. Het voorfilter vangt grotere deeltjes op, zoals stof, haar en pluisjes.
 2. Het geurfilter absorbeert gassen, rook, dampen en andere onaangename geuren.
 3. Het HEPA-filter filtert fijne deeltjes, zoals pollen, schimmelsporen, huisstofmijt en dierenharen. De filters zijn eenvoudig te reinigen en te vervangen.

Plasmacluster ionisatie voor extra luchtzuiverende werking in de hele ruimte

Plasmacluster ionisatie Sharp luchtreiniger

Deze luchtreiniger maakt tevens gebruik van de unieke Plasmacluster-ionentechnologie, die positieve en negatieve ionen verspreidt om de lucht te zuiveren van schadelijke stoffen en geuren. De ionen hechten zich aan de vervuilende deeltjes en breken ze af, waardoor ze onschadelijk worden gemaakt. De ionen hebben ook een antibacteriële en antivirale werking, die helpt om infecties te voorkomen en het immuunsysteem te versterken. De Plasmacluster-ionentechnologie is wetenschappelijk bewezen en gecertificeerd door verschillende onafhankelijke instituten over de hele wereld.

Optimalisatie van het binnenklimaat met luchtbevochtiging

De bevochtigingsfunctie helpt om de luchtvochtigheid in de kamer te behouden en een comfortabel klimaat te creëren. Een te droge lucht kan leiden tot irritatie van de ogen, neus en keel, droge huid, hoofdpijn en vermoeidheid. Een te vochtige lucht kan leiden tot schimmelgroei, muffe geuren en allergische reacties. De Sharp UA-HG60E-L meet continu de luchtvochtigheid in de ruimte en past de bevochtiging aan om deze tussen 45% en 65% te houden. Dit is het ideale bereik voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Sharp UA-HG60E-L

Diverse programma’s voor verschillende omstandigheden en toepassingen

De luchtreiniger heeft verschillende instellingen, waaronder een ionendouche-modus voor intensieve luchtreiniging, een plasmacluster-spotmodus voor efficiënte reiniging in afgelegen delen van de ruimte, en een intelligente modus die zich automatisch aanpast aan de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid. De ionendouche-modus verspreidt een grote hoeveelheid ionen in de hele ruimte om snel alle vervuiling te verwijderen. De plasmacluster-spotmodus richt een straal van ionen op een specifiek punt in de ruimte om gericht te reinigen. Dit is handig voor bijvoorbeeld het reinigen van beddengoed, kleding of meubels. De intelligente modus detecteert het niveau van vervuiling en vochtigheid in de ruimte en kiest automatisch de optimale instelling voor de luchtreiniger. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het aanpassen van de instellingen.

Stille werking voor een gezonde nachtrust zonder allergiën

De luchtreiniger heeft ook een stille slaapmodus en een pollenprogramma. De stille slaapmodus verlaagt het geluidsniveau tot slechts 23 dB en dimt het displaylicht, zodat je ongestoord kunt slapen. Het pollenprogramma verhoogt de snelheid van de ventilator om alle pollen uit de lucht te verwijderen en zo allergische klachten te verminderen.

De Sharp UA-HG60E-L is een slimme en krachtige luchtreiniger die zorgt voor een schone en gezonde lucht in je huis of kantoor. Met deze luchtreiniger kun je genieten van een frisse en aangename leefomgeving, zonder last te hebben van bacteriën, virussen, allergenen, schimmels, geuren of droge lucht. De luchtreiniger is eenvoudig te bedienen met het touchpanel of de afstandsbediening. Het display toont de luchtkwaliteit, de luchtvochtigheid, de temperatuur en de instellingen. De luchtreiniger heeft ook een kinderslot, een timer en een indicatie voor het vervangen van de filters.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten