Stalen roosters Innova 2.0 Monoblok airco

Stalen roosters met gaas tegen vervuilingen, vandalisme-bestendig door de solide constructie

Deze roosters werken zonder de geveerde kleppen van de standaard meegeleverde roosters van de Innova 2.0 Monoblock airco’s.

Deze roosters zijn geschikt voor toepassing:

  • In dunne muren waarbij de naar binnen openende kleppen niet ver genoeg open zouden kunnen.
  • In situaties waarbij de de wind het openen/sluiten van de kleppen kan beïnvloeden.
  • In situaties waarbij een muur of andere blokkade dicht tegenover de lucht in/uitlaat staat, de roosters kunnen dan gebruikt worden om de luchtstroom weg van de luchtinlaat te richten zodat deze geen warme lucht aanzuigt.

Deze roosters zijn in 3 uitvoeringen leverbaar; de Standaard versie voor de 9HP/10HP/12HP/ELEC is er zonder gaas en met gaas, het gaas is zinvol om vervuilingen als pluizen, bloesems en insecten tegen te houden, hierbij blijft de binnenzijde van de 2.0 airco beter schoon wat waterlekkage kan voorkomen (als er veel vervuilingen in de airco belanden kunnen deze het water uit de condenswater-opvangbak absorberen en dit water daardoor over de rand laten lopen).

De versie voor de Innova 2.0 15HP Inverter is er alleen met gaas, dit is de versie met een diameter van 200mm.

Het gaas geeft wel wat extra luchtweerstand, wat bij standaard montages geen probleem hoeft te zijn, maar als de muur dikker is dan ca. 45cm of als de buizen niet helemaal recht zijn geeft dit al wat extra weerstand waardoor de capaciteit om warmte of koude af te voeren wat beperkt kan worden. In dit geval kan het beter zijn de versie zonder gaas te gebruiken, dit is voor de 15HP geen punt omdat de doorvoer door de grotere gaten al een stuk groter is.

Door de stevige constructie in metaal zijn deze roosters ook wat meer vandalisme-bestendig, wat voor situaties waar de roosters bij de stoep of de openbare weg geplaatst zijn zinvol is.

De roosters steken ook minder uit dan de standaard kleppen voor een zo subtiel mogelijk aanzicht.

Let wel; deze roosters zijn niet op te vouwen zoals de standaard roosters dus kunnen ze niet zo eenvoudig van binnen gemonteerd worden, op zich zou het wel moeten lukken door bijvoorbeeld een touwtje van binnen naar buiten te werpen en het rooster daaraan naar boven te trekken.

 

Stalen roosters Innova

 

v.a. € 54,95 € 45,41
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • In dunne muren waarbij de naar binnen openende kleppen niet ver genoeg open zouden kunnen.
  • In situaties waarbij de de wind het openen/sluiten van de kleppen kan beïnvloeden.
  • In situaties waarbij een muur of andere blokkade dicht tegenover de lucht in/uitlaat staat, de roosters kunnen dan gebruikt worden om de luchtstroom weg van de luchtinlaat te richten zodat deze geen warme lucht aanzuigt
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Afmetingen Tot 200 mm diameter
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stalen roosters Innova 2.0 Monoblok airco
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Wat zijn de installatiekosten van een Innova?
De kosten voor de plaatsing van een Innova kunnen verschillen. Er moeten met een aantal zaken rekening gehouden worden zoals het soort muur waar doorheen geboord moet worden en of er een sterk persoon aanwezig is die de installateur kan helpen.
Did you find what you were looking for?