Stalen roosters incl. insectengaas Innova 2.0 Monoblok airco 15HP - 200mm - Grijs

Stalen roosters met gaas tegen vervuilingen, vandalisme-bestendig door de solide constructie

Deze roosters werken zonder de geveerde kleppen van de standaard meegeleverde roosters van de Innova 2.0 Monoblock airco’s.

Deze roosters zijn geschikt voor toepassing:

  • In combinatie te gebruiken met de Innova 2.0 15HP op lucht.
  • In dunne muren waarbij de naar binnen openende kleppen niet ver genoeg open zouden kunnen.
  • In situaties waarbij de de wind het openen/sluiten van de kleppen kan beïnvloeden.
  • In situaties waarbij een muur of andere blokkade dicht tegenover de lucht in/uitlaat staat, de roosters kunnen dan gebruikt worden om de luchtstroom weg van de luchtinlaat te richten zodat deze geen warme lucht aanzuigt.

Deze roosters zijn in 2 uitvoeringen leverbaar; zonder gaas en met gaas, het gaas is zinvol om vervuilingen als pluizen, bloesems en insecten tegen te houden, hierbij blijft de binnenzijde van de 2.0 airco beter schoon wat waterlekkage kan voorkomen (als er veel vervuilingen in de airco belanden kunnen deze het water uit de condenswater-opvangbak absorberen en dit water daardoor over de rand laten lopen).

Het gaas geeft wel wat extra luchtweerstand, wat bij standaard montages geen probleem hoeft te zijn, maar als de muur dikker is dan ca. 45cm of als de buizen niet helemaal recht zijn geeft dit al wat extra weerstand waardoor zodat de capaciteit om warmte of koude af te voeren wat beperkt kan worden. In dit geval kan het beter zijn de versie zonder gaas te gebruiken 

Door de stevige constructie in metaal zijn deze roosters ook wat meer vandalisme-bestendig, wat voor situaties waar de roosters bij de stoep of de openbare weg geplaatst zijn zinvol is.

De roosters steken ook minder uit dan de standaard kleppen voor een zo subtiel mogelijk aanzicht.

Let wel; deze roosters zijn niet op te vouwen zoals de standaard roosters dus kunnen ze niet zo eenvoudig van binnen gemonteerd worden, op zich zou het wel moeten lukken door bijvoorbeeld een touwtje van binnen naar buiten te werpen en het rooster daaraan naar boven te trekken.

 

€ 64,95 € 53,68
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • In dunne muren waarbij de naar binnen openende kleppen niet ver genoeg open zouden kunnen.
  • In situaties waarbij de de wind het openen/sluiten van de kleppen kan beïnvloeden.
  • In situaties waarbij een muur of andere blokkade dicht tegenover de lucht in/uitlaat staat, de roosters kunnen dan gebruikt worden om de luchtstroom weg van de luchtinlaat te richten zodat deze geen warme lucht aanzuigt
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stalen roosters incl. insectengaas Innova 2.0 Monoblok airco 15HP - 200mm - Grijs
Uw waardering