Stoffilter set t.b.v. PureAirPro 1200, 175mm diep

Met deze filterset heeft de PureAirPro 1200 een capaciteit van meer dan 1.590m³ per uur, de filterset is bedoeld voor gebruik met een extra diepe filterdeksel.

Dit stof filter set t.b.v. PureAirPro 1200 is zeer geschikt voor gebruik in een (hout)werkplaats, bij schuren, zagen en alle andere locaties of werkzaamheden waar veel stof ontstaat, voor gebruik met het extra diepe filterdeksel.

Het schuimplastic voorfilter is ook los te bestellen.

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte is 175mm in totaal.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, maar is gemiddeld 6-12 maanden.

 

PureAirPro luchtbehandeling

€ 204,49 € 169,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Eigenschappen

De filterset bestaat uit:

  • F5 filter met schuimplastic voorfilter
    Deze zuivert de grovere stofdeeltjes uit de lucht voordat deze het HEPA filter kunnen bereiken, Met een stofzuiger is het schuimplastic voorfilter te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter. Het F5 filter zuivert vervolgens nog de kleinere stofdeeltjes. Dit filter is 75mm diep.

  • F7 fijnstoffilter
    Het F7 filter is niet zo fijnmazig als het HEPA filter maar is effectief tegen stofdeeltjes PM10 en groter. Omdat het F7 filter minder weerstand heeft dan het HEPA filter is het effectiever in ruimten waar veel stof in de lucht zweeft omdat er meer lucht gezuiverd wordt in korte tijd. Dit filter is 100mm diep.
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 2
Afmetingen 405 x 405 x 175 mm
Geschikt voor PureAirPro 1200
Luchtreinigingselementen Voorfilter, F5 voorfilter, F7 voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stoffilter set t.b.v. PureAirPro 1200, 175mm diep
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?