Stylies Aquarius luchtwasser-Wit

De Stylies Aquarius wast de lucht door deze door de in de luchtwasser ronddraaiende natte schijven te blazen. Hierbij blijven stofdeeltjes in de lucht aan de schijven plakken en verdampt het vocht. De stofdeeltjes komen in het waterreservoir terecht en zinken naar de bodem, het vocht verdampt. Hiermee wordt de lucht zowel gefilterd als bevochtigt zonder de noodzaak van het moeten vervangen van bevochtigings- of luchtfilters. 

De Stylies Aquarius is zowel handmatig als automatisch te bedienen, in de handmatige modus kunt u de ventilatorsnelheid in 4 standen instellen en de gewenste luchtvochtigheid tussen 40% en 75%, als de gewenste luchtvochtigheid is behaald stopt de luchtwasser automatisch, iedere 30 minuten zal het toestel enkele minuten werken om de lucht te circuleren en de luchtvochtigheid te meten om vervolgens te stoppen of weer aan het werk te gaan afhankelijk van de gemeten luchtvochtigheid. U kunt ook kiezen de luchtwasser permanent door te laten werken, onafhankelijk van de heersende luchtvochtigheid.

in de automatische stand kan de Aquarius in 3 werkingsmodi worden ingesteld:

AUTO; hierbij werkt de Aquarius om de luchtvochtigheid doorlopend op 45% te houden, naarmate de luchtvochtigheid daalt zal de Aquarius harder werken, als de luchtvochtigheid schakelt de Aquarius naar een lage werkingsstand.

NIGHT; de Aquarius staat hierbij ingesteld op een luchtvochtigheid van 45%, maar zal atijd op de stilste werkingsstand blijven werken waarbij de displayverlichting tot een minimum wordt gereduceerd.

CLEAN; deze werkingsstand is bedoeld om de Aquarius met een minimum aan moeite te kunnen reingen, door wat reinigings/ontkalkingsmiddel aan het water toe te voegen en het toestel in deze stand te laten draaien worden de luchtbevochtigingsschijven gereinigd. Hierbij draait de ventilator niet en wordt de lucht dus niet bevochtigd

 Stylies Aquarius

€ 345,00 € 285,12
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Eigenschappen
  • Bevochtigingscapaciteit tot 300 ml/uur
  • Ruimtecapaciteitsindicatie fabrikant is 50m²/125m³.
  • Dubbele functie; lucht bevochtigen en filteren.
  • Bedieningspaneel met tiptoetsen.
  • Geïntegreerde thermostaat.
  • Geen noodzaak van filtervervanging.

Stylies Aquarius binnenzijde

Foto/video

Stylies Aquarius

Specificaties
Specificaties
Voltage 220 - 240
Stroomverbruik maximaal 15
Tankinhoud 4.5
Maximale bevochtigingscapaciteit 300
Permanente watertoevoer Nee
Afmetingen (HxBxD) 401 x 392 x 295
Bevochtigingsprincipe luchtwasser
Garantie 2
Geluidsniveau 26
Geschikt voor ruimten tot ca. 50
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stylies Aquarius luchtwasser-Wit
Uw waardering