Thermostaat tbv Master ACD 137

Vervangingsonderdeel: thermostaat

Thermostaat om de Master ACD 137 industriële airco op afstand te kunnen bedienen zodat de airco van buiten koude lucht in de ruimte kan blazen.

Door de Master ACD-137 industriële airco buiten de ruimte te plaatsen, de koude lucht via een flexibele slang naar binnen te laten blazen is een stille en effectieve koeling van een tent of (semi-) permanente ruimte te realiseren. Deze bekabelde thermostaat is binnen de ruimte te plaatsen zodat de airco unit de temperatuur naar de ingestelde waarde kan brengen en daarop houden.

Hiermee is een eenvoudig inzetbare en krachtige koeling te realiseren voor evenementen, (feest)tenten, tijdelijke faciliteiten en hallen.

€ 119,00 € 98,35
Binnen 5 werkdagen bezorgd
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Geschikt voor Aerial Master ACD 137
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thermostaat tbv Master ACD 137
Uw waardering
(2)
Customer Questions
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Wat is de ideale luchtvochtigheid?
De ideale luchtvochtigheid is sterk afhankelijk van de doeleinde. De ideale luchtvochtigheid voor een leefomgeving is tussen de 50 en 55%.
Did you find what you were looking for?