F5 voorfilter t.b.v. PureAirPro 1200 50mm

Voorfilter bestaande uit een schuim-voorfilter en een F5

Het F5 voorfilter verlengt de levensduur van het HEPA filter of het actieve kool filter door de het grootste deel van de deeltjes en vette (rook)dampen te filteren, hierdoor hoeft het achterliggende filter alleen nog de zeer kleine (fijn)stofdeeltjes en/of de geuren/gassen te filteren.

Het filter bestaat uit een schuimplastic voorfilter en een F5 filter. Het schuimplastic filter haalt de grootste deeltjes uit de lucht en het F5 filter haalt de kleinere deeltjes uit de lucht zodat alleen het fijnstof overblijft voor het HEPA filter

Met een stofzuiger is het schuimplastic voorfilter te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter, als het witte F5 filter op een gegeven moment helemaal donkergrijs is zal het te vervangen zijn.

Het F5 voorfilter maakt deel uit van de stoffilterset voor de PureAirPro 1200 model 2016-2019, standaard filterset, de formaldehyde filterset en de actieve kool geurfilterset van de PureAirPro 1200 model 2019 en de standaard filterset voor de PureAirPro 1200 met het extra diepe filterdeksel.

Afmetingen zijn 405 x 405 x 50mm.

Het voorfilter is tevens los te bestellen.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 48,40 € 40,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht 0,80
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F5 voorfilter t.b.v. PureAirPro 1200 50mm
Uw waardering
Product Questions
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions