F5 voorfilter t.b.v. PureAirPro 1200 50mm

Het voorfilter bestaat uit een schuimvoorfilter en F5 stoffilter

Het F5-voorfilter verlengt de levensduur van een HEPA-filter of actief koolfilter door de meeste deeltjes en vet(rook)dampen te filteren, waardoor het laatste filter slechts zeer kleine (fijne) stofdeeltjes nodig heeft en/of geuren/gassen filtert .

Het filter bestaat uit een piepschuim voorfilter en een F5 filter. Piepschuim filter verwijdert de grootste deeltjes uit de lucht, F5 filter haalt kleinere deeltjes uit de lucht, hierdoor houdt het HEPA filter alleen fijn stof tegen

Het piepschuim voorfilter is te reinigen met een stofzuiger, dit "voorfilter" heeft de levensduur van het F5 filter verlengd en kan vervangen worden als het witte F5 filter op een gegeven moment helemaal donkergrijs is.

F5 Pre-Filter maakt deel uit van de stoffilterset voor PureAirPro 1200-modellen 2016-2019, standaardfilterset voor PureAirPro 1200-model 2019, formaldehydefilterset en geurfilterset met actieve kool en PureAirPro Standard-filterset 1200 met diep filtratiedeksel.

Afmetingen: 405 x 405 x 50 mm.

Voorfilters zijn ook los te bestellen.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 48,40 € 40,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,80
Afmetingen 405 x 405 x 50 mm
Geschikt voor PureAirPro 1200
Luchtreinigingselementen Voorfilter, F5 voorfilter
Levensduur luchtreinigingselementen Afhankelijk van omstandigheden
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:F5 voorfilter t.b.v. PureAirPro 1200 50mm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?