Winix P150 PlasmaWave Luchtreiniger

Compacte HEPA luchtreiniger met Plasma-Ionisatie

Waardering:
88%

De Winix P150 is niet langer leverbaar, alternatief is de Winix ZERO N luchtreiniger.

Een compacte en voordelige luchtreiniger met de filterwerking en functionaliteit van grotere, duurdere modellen, de Winix P150 combineert HEPA en plasma luchtreiniging met automatische werking in een compact toestel voor minder grote ruimten en mobiele inzet.

Deze AHAM, British Allergy Foundation en ECARF gecertificeerde  luchtreiniger kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur- gas- en lichtsensoren.

De Winix P150 luchtreiniger is met zijn 2 filters en plasma systeem bijzonder effectief tegen allergenen/pollen, bacteriën, virussen, schimmels, (fijn)stof en vluchtige organische stoffen.

Onder "Foto/video" is een demonstratievideo van de P150 te vinden.

logo winix

Wij beschikken over meetapparatuur die de luchtzuiverende werking van onze luchtreinigers kan meten en verifiëren, mocht u dit persoonlijk willen zien bent u van harte welkom in onze showroom.

Winix PlasmaWave HEPA Luchtreiniger

€ 199,00 € 164,46
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

 • Compacte luchtreiniger
 • Uitstekende filtratie van fijnstof
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie
 • Deodorizing filter tegen geuren en grotere stofpartikels
 • PlasmaWave ionisatie
 • Capaciteit 168 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 34 m2 (meer informatie)
Eigenschappen
Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Effectieve filterwerking met 2 hoogwaardige filters in combinatie met Plasma systeem
De P150 zuivert de lucht door een combinatie van passieve en actieve luchtreiniging, het Deodorizing-filter filtert grove stofdelen, absorbeert luchten en bestrijdt micro-organismen, het HEPA-filter filtert alle microscopisch kleine partikelen uit de lucht. Het PlasmaWave systeem versterkt de werking en zuivert naast de lucht die door het toestel gaat tevens de lucht die nog door de ruimte circuleert.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof
Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder de huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
De P150 Plasmawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Energiezuinig en efficient
Bij de ontwikkeling van de Winix PlasmaWave luchtreinigers is veel aandacht voor energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is, voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix P150 is EnergyStar gecertificeerd.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Plasma-ionisatie voor complete luchtreinigende werking
Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Stil en veilig
De U300 PlasmaWave schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen.
Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Lichtsensor voor automatische stille werking
Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.
Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Gecertificeerde effectiviteit
De P150 luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

 

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

 • Medium Deodorization filter, combineert de werking van 3 filters door de filtering van stofdeeltjes, antibacteriele werking en het tegengaan van onaangename luchtjes zoals rooklucht. Dit filter heeft een lange levensduur en is tot 25x te reinigen voordat het vervangen dient te worden. Door zijn reiniging van stofdeeltjes verlengt ook dit filter de levensduur van het HEPA filter.
 • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

Winix Thyzo Plasma luchtreiniger

Naaste de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Dit ozonvrije ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

De plasma-ionisatie is naar wens in- of uit te schakelen naar gelang de gewenste effectiviteit.

 

Bedieningspaneel Winix P150 luchtreiniger

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Foto/video

Winix PlasmaWave luchtzuivering

 

Technologieën in de Winix luchwassers en luchtreinigers:


Een test om de ozonvrije werking van het Winix PlasmaWave ionisatiesysteem aan te tonen, in dit geval in een Winix U300 luchtreiniger, maar het ionisatiesysteem is identiek aan die in de P150:

Specificaties
Specificaties
Automatische werking Ja
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Luchtdoorvoer per uur 168
Voltage 220 - 240
Stroomverbruik 4 - 40
CADR-waarde stof 103
Ruimtecapaciteit binnen 20 minuten volgens AHAM 14
CADR-waarde pollen 98
Afmetingen (mm, HxBxD) 470 x 350 x 231
Garantie 2
Geluidsniveau 26 / 35 / 43 / 52
Geschikt voor ruimten tot ca. 34
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews 4
8.8
Waardering:
88% of 100
Based on 4 reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winix P150 PlasmaWave Luchtreiniger
Uw waardering