Winix P300 PlasmaWave Luchtreiniger

HEPA luchtreiniger met Plasma-Ionisatie

De Winix P300 combineert een lage aanschafprijs met een hoge effectiviteit en functionaliteit.

De Winix P300 PlasmaWave luchtreiniger bestrijdt (fijn)stof, pollen, allergenen en andere partikels door toepassing van 2 filters een een krachtig plasma systeem.

Deze luchtreiniger kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur- gas- en lichtsensoren.

De Winix P300 is compact, eenvoudig inzetbaar en zowel automatisch als handmatig eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel of met de afstandbediening.


Bekijk ook de Winix U300 met filtercasette bestaande uit voorfilter, HEPA filter en volwaardig actieve kool filter voor nog betere luchtzuivering

logo winix

 

Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger

€ 249,00 € 205,79
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending

Waarom dit product

 • Midsize luchtreiniger
 • Uitstekende filtratie van fijnstof
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie
 • Deodorizing filter tegen geuren en grotere stofpartikels
 • PlasmaWave ionisatie
 • Capaciteit 300 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 62 m2 (meer informatie)
 • Eigenschappen
  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

  Combinatie van luchtzuivering met filters en Actieve luchtreiniging door Plasma Ionisatie
  De combinatie van True HEPA  en plasma-ionisatie maakt de Winix P300 PlasmaWave luchtreiniger een effectieve kwaliteits-luchtreiniger voor inzet tegen (fijn)stof, pollen en allergenen.

  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

  True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof
  Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

  Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
  De P300 Plamawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan

  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

  Energiezuinig en efficient
  Bij de ontwikkeling van de Winix PlasmaWave luchtreinigers is veel aandacht aan energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is, voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix P300 is EnergyStar gecertificeerd.

  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

  Plasma-ionisatie voor complete luchtreinigende werking
  Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Stil en veilig
  De P300 PlasmaWave schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen. 
  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Lichtsensor voor automatische stille werking
  Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.
  Winix P300 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Gecertificeerde effectiviteit
  De P300 luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

   

  Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

  Filters Winix P300 HEPA Plasma luchtreiniger

  • Medium Deodorization filter, combineert de werking van 3 filters door de filtering van stofdeeltjes, antibacteriele werking en het tegengaan van onaangename luchtjes zoals rooklucht. Dit filter heeft een lange levensduur en is tot 25x te reinigen voordat het vervangen dient te worden. Door zijn reiniging van stofdeeltjes verlengt ook dit filter de levensduur van het HEPA filter.
  • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

  Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

  Naaste de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

  Dit ozonvrije ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

  Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

  Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

  De plasma-ionisatie is naar wens in- of uit te schakelen naar gelang de gewenste effectiviteit.

  geurverdrijvende werking Winix P300

   

  Bedieningspaneel Winix P300 luchtreiniger

  allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

  Foto/video

  Winix PlasmaWave luchtzuivering

   

  Technologieën in de Winix luchwassers en luchtreinigers:


  Een test om de ozonvrije werking van het Winix PlasmaWave ionisatiesysteem aan te tonen:

  Specificaties
  Specificaties
  Automatische werking Ja
  Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
  Luchtdoorvoer per uur 300
  Voltage 220 - 240
  Stroomverbruik 4 - 60
  CADR-waarde stof 197
  Ruimtecapaciteit binnen 20 minuten volgens AHAM 28
  CADR-waarde pollen 197
  Afmetingen (HxBxD) 550 x 414 x 264
  Garantie 2
  Geluidsniveau 26 / 35 / 46 / 55
  Geschikt voor ruimten tot ca. 62
  Gerelateerde producten
  Meer keuzes:
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Winix P300 PlasmaWave Luchtreiniger
  Uw waardering