Winix P450 PlasmaWave Luchtreiniger

HEPA luchtreiniger met plasma-ionisatie voor grotere ruimten

Waardering:
100%

De Winix P450 met de grote capaciteit en grote filters zeer geschikt voor effectieve bestrijding van schadelijke, in de lucht zwevende partikels.

De Winix P450 kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur- en gassensoren.

De P450 HEPA luchtreiniger is met zijn 2 filters en plasma systeem bijzonder effectief tegen allergenen/pollen, bacteriën, virussen, allergenen, en (fijn)stof, de luchtreiniger is zowel automatisch als handmatig te bedienen via het bedieningspaneel of met de afstandbediening.

logo winix

Nu inclusief gratis extra filterset!

U hoeft de filterset niet aan de winkelmand toe te voegen, deze wordt automatisch meegeleverd.

Bekijk ook de Winix U450 met filtercasette bestaande uit voorfilter, HEPA filter en volwaardig actieve kool filter voor nog betere luchtzuivering

Wij beschikken over meetapparatuur die de luchtzuiverende werking van onze luchtreinigers kan meten en verifiëren, mocht u dit persoonlijk willen zien bent u van harte welkom in onze showroom.

Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger

De Winix P450 niet meer leverbaar, opvolgers kunt u vinden op de Winix Toestellen pagina

€ 349,00 € 288,43
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Waarom dit product

  • Hoge capaciteit
  • Uitstekende filtratie van fijnstof
  • Automatische en handmatige bediening
  • HEPA-filtratie
  • Deodorizing filter tegen geuren en grotere stofpartikels
  • PlasmaWave ionisatie
  • Capaciteit 509 m³/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 99 m2 (meer informatie)
Eigenschappen
Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Combinatie van luchtzuivering met filters en Actieve luchtreiniging door Plasma Ionisatie
De combinatie van True HEPA  en plasma-ionisatie maakt de Winix P450 PlasmaWave luchtreiniger een effectieve kwaliteitsluchtreiniger voor inzet tegen (fijn)stof, pollen en allergenen.

Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof
Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
De P450 Plamawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan

Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Energiezuinig en efficient
Bij de ontwikkeling van de Winix PlasmaWave luchtreinigers is veel aandacht aan energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is, voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix P450 is EnergyStar gecertificeerd.

Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Plasma-ionisatie voor complete luchtreinigende werking
Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Stil en veilig
De P450 PlasmaWave schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen. 
Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Lichtsensor voor automatische stille werking
Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.
Winix P450 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Gecertificeerde effectiviteit
De P450 luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

 

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

Filters Winix P450 HEPA Plasma luchtreiniger

  • Medium Deodorization filter, combineert de werking van 3 filters door de filtering van stofdeeltjes, antibacteriele werking en het tegengaan van onaangename luchtjes zoals rooklucht. Dit filter heeft een lange levensduur en is tot 25x te reinigen voordat het vervangen dient te worden. Door zijn reiniging van stofdeeltjes verlengt ook dit filter de levensduur van het HEPA filter.
  • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

Naaste de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Dit ozonvrije ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

De plasma-ionisatie is naar wens in- of uit te schakelen naar gelang de gewenste effectiviteit.

geurverdrijvende werking Winix P450

 

Bedieningspaneel Winix P450 luchtreiniger

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Foto/video

Winix PlasmaWave luchtzuivering

Een test om de ozonvrije werking van het Winix PlasmaWave ionisatiesysteem aan te tonen, in dit geval in een Winix U300 luchtreiniger, maar het ionisatiesysteem is identiek aan die in de P450:

Technologieën in de Winix luchwassers en luchtreinigers:

Specificaties
Specificaties
Automatische werking Ja
Luchtreinigingselementen HEPA filter
Ionisatie Ja
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Luchtdoorvoer per uur 509
Voltage 220 - 240
Werkingsstanden 4
Sensoren Stof
Stroomverbruik 11 - 110
CADR-waarde stof 298
Ruimtecapaciteit binnen 20 minuten volgens AHAM 42
CADR-waarde pollen 343
Afmetingen (mm, HxBxD) 650 x 480 x 300
Garantie 2
Geluidsniveau 27 / 38 / 50 / 60
Geschikt voor ruimten tot ca. 99
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews 1
10
Waardering:
100% of 100
Based on 1 reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winix P450 PlasmaWave Luchtreiniger
Uw waardering