Winix ZERO Compact mini Luchtreiniger

Winix ZERO Compact PlasmaWave®

De Winix ZERO Compact mini luchtreiniger is een reiniger met een 4-fase filtratie systeem bestaande uit een All-in-one filter, deze zorgt ervoor dat de lucht in bijv. uw slaapkamer of woonkamer effectief en volledig automatisch wordt gereinigd. De Compact heeft een bijzonder krachtige motor voor het formaat van het toestel en is geschikt foor ruimter tot 50m² en reinigt maximaal 250m³ lucht in één uur. Deze nieuwe stylevolle luchtreiniger van Winix verwijdert dankzij haar HEPA filter 99.97% van alle luchtledige bacteriën, virussen en allergenen. Verder is het toestel getest en gecertificeerd door zowel ECARF als Allergy Uk op het verwijderen van allergenen zoals huisstofmijt, alle type pollen en schimmels.

Door middel van één 4-fase luchtreinigings filtratie systeem is de Winix ZERO Compact instaat om ruimtes binnenshuis van stof, fijnstof (PM2,5), pollen, bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, haren van bijv. huisdieren en vluchtige organische stoffen (zoals kook dampen).

Het All-in-one filter bestaat uit een voorfilter voor grove vervuilingen zoals bijv. haar, HEPA filter voor de fijnere vervuilingen, een koolstoffilter voor vluchtige gassen en geuren en de PlasmaWave Technologie van Winix zelf.

Mini luchtreiniger

€ 129,00 € 106,61
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • Hoge CADR van 250 m3/h
  • PlasmaWave® Technologie
  • Volautomatisch en Slaap-stand
  • Getest en gecertificeerd door ECARF en Allergy UK
  • Licht gewicht en compact
  • 4-Staps reiniging
  • Vier werkingstanden
  • Capaciteit tot 50m² (meer informatie)
Eigenschappen

Automatische reiniging

Doormiddel van de automatische stand van de Winix ZERO Compact is het toestel instaat zelf te bepalen in welke modus het toestel moet functioneren om de optimale schone lucht te behouden. Dit maakt de Compact zeer gebruikersvriendelijk. De Compact is voorzien van een luchtkwaliteits-indicator op het display, deze zal ten alle tijden (wanneer het toestel werkzaam is) u voorzien van de actuele luchtkwaliteit in de ruimte wat u vervolgens instaat stelt om de machine juist in te stellen wanneer u de autmotische functie niet wil inzetten.

PlasmaWave Technologie

Naast het All-in-one filter is de Compact ook voorzien van de gepatenteerde PlasmaWave Technologie van Winix. Deze technologie ioniseert de lucht binnenshuis door middel van positieve en negatieve ionen. De technologie verwijdert op efficiente wijze bacteriën en virussen voor 99,6% in een uur. Verder heeft het als toegevoegde waarden dat het ook erg efficiënt is in de strijd tegen vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen.

Deze geteste en bewezen ozonvrije Plasma-Ionisatie technologie breek dus onaangename geuren af, bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen en heeft tevens een antistatische werking zodat ook de allerkleinste stofdeeltjes zullen "samen klonteren" en niet meer aan oppervlakten hechten waardoor zij niet alleen makkelijker te filteren zijn voor het toestel maar ook makkelijker op te zuigen zijn tijdens het schoonmaken. Een extra schone leefomgeving.

Gebruiksvriendelijk

De WINIX luchtreiniger ZERO Compact zijn mini luchtreinigers die u zowel handmatig als volautomatisch kunt bedienen. In de automatische stand past deze luchtreiniger zijn werking van de 4-fase luchtreiniging aan. Hierdoor heeft u zelf geen enkel omkijken naar de luchtreiniger of zijn gebruik. Het All-in-One filter van de luchtreiniger hoeft u slechts 1 maal per jaar te vervangen en wij adviseren u om het All-in-One filter van deze luchtreiniger in ieder geval elke 3 maanden even schoon te maken met behulp van een stofzuiger.

Stil & Veilig

De Coway ZERO Compact is een luchtreiniger die u ook in een fluisterstille slaapstand kan laten werken wanneer u gaat slapen. Hierdoor is deze luchtreiniger dus uitermate geschikt voor gebruik in uw slaapkamer en tevens voor in elke kinderkamer of baby kamer. De WINIX PlasmaWave luchtreiniger technologie produceert geen schadelijke Ozon en is daardoor dus ook uitermate geschikt voor mensen met gevoelige luchtwegen en zowel voor baby’s als voor jonge kinderen.

 

Overzicht van de eigenschappen van de Winix ZERO Compact

Voorfilter

 

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
De ZERO N Plamawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich aan de door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan.

Koolstoffilter  

Energiezuinig en efficient
Bij de ontwikkeling van de Winix luchtreinigers is veel aandacht aan energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is. Voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix ZERO N is EnergyStar gecertificeerd.

HEPA  

Stil en veilig
De ZERO N schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen. 

Plasmawave Technologie

 

Lichtsensor voor automatische stille werking
Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

 

Specificaties
Specificaties
Geschikt voor ruimten tot ca. 50 m2
Luchtdoorvoer per uur 250 m3/uur
Gewicht (kg) 3,10
Afmetingen (mm, HxBxD) 241 x 241 x 370 mm
Geluidsniveau 26,5 - 53,7 dB
Stroomverbruik 12 - 55 Watt
CADR waarden 250 m3/h
Garantie 2 Jaar
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winix ZERO Compact mini Luchtreiniger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Did you find what you were looking for?