Winix ZERO N Luchtreiniger

Compacte HEPA luchtreiniger

Waardering:
95%

De Winix Zero N is helaas niet meer leverbaar, alternatief is de Winix Zero Compact

Een compacte en voordelige luchtreiniger met de filterwerking en functionaliteit van grotere, duurdere modellen, de Winix ZERO N combineert HEPA luchtreiniging met automatische werking in een compact toestel voor minder grote ruimten en mobiele inzet.

Deze AHAM, British Allergy Foundation en ECARF gecertificeerde  luchtreiniger kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur- gas- en lichtsensoren.

De luchtzuiverende capaciteit van 168 kubieke meter per uur maakt de Winix ZERO N geschikt voor gebruik in ruimten tot ca. 34 vierkante meter (ca. 84 kubieke meter) onder relatief milde omstandigheden, 19m² /48m³ onder middelzware omstandigheden en 13m² /34m³ onder zware omstandigheden.

De voorzijde van de ZERO N is in stof uitgevoerd, dit is een omtrek die wasbaar is, de ZERO N wordt met twee omtrekken geleverd; een grijze en een beige.

De Winix ZERO N luchtreiniger is met zijn 2 filters bijzonder effectief tegen allergenen/pollen, bacteriën, virussen, schimmels, (fijn)stof en vluchtige organische stoffen.

Winix luchtreiniger

Winix PlasmaWave HEPA Luchtreiniger

€ 179,00 € 147,93
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending

Winix aanbieding

Waarom dit product

 • Compacte luchtreiniger
 • Uitstekende filtratie van fijnstof
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie
 • Deodorizing filter tegen geuren en grotere stofpartikels
 • ECARF certificatie voor effectiviteit tegen allergenen
 • Wordt geleverd met een grijze en beige stoffen omtrek voor de voorzijde
 • 2 jaar garantie
 • Capaciteit 168 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 45 m2 (meer informatie)

Overzicht van de eigenschappen van de Winix ZERO N

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Luchtzuivering met filters voor effectieve zuivering
De toepassingvan True HEPA maakt de Winix ZERO N luchtreiniger een effectieve kwaliteits-luchtreiniger voor inzet tegen (fijn)stof, pollen en allergenen.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof
Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
De ZERO N Plamawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich aan de door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Energiezuinig en efficient
Bij de ontwikkeling van de Winix luchtreinigers is veel aandacht aan energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is. Voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix ZERO N is EnergyStar gecertificeerd.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Stil en veilig
De ZERO N schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen. 
Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Lichtsensor voor automatische stille werking
Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.
Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Gecertificeerde effectiviteit
De ZERO N luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

 

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

  • Medium Deodorization filter, combineert de werking van 3 filters door de filtering van stofdeeltjes, antibacteriele werking en het tegengaan van onaangename luchtjes zoals rooklucht. Dit filter heeft een lange levensduur en is tot 25x te reinigen voordat het vervangen dient te worden. Door zijn reiniging van stofdeeltjes verlengt ook dit filter de levensduur van het HEPA filter.
  • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

 

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Specificaties
Gewicht (kg) 6,20
Afmetingen 470 x 350 x 231 mm
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
WiFi connected Nee
Geschikt voor ruimten tot ca. 45 m²
Luchtdoorvoer per uur 254 m³
Stroomverbruik 4 - 40 W
Voltage 220 - 240 V
Geluidsniveau 26 / 35 / 43 / 52 dB
CADR-waarde pollen 98 m³
Garantie 3 Jaar
Meer keuzes:
9.5
Waardering:
95% of 100
Op basis van 1 reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winix ZERO N Luchtreiniger
Uw waardering
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Wat kan luchtreiniging betekenen bij allergieën?
Hier alle informatie omtrent luchtreiniging bij allergieën op een rijtje.
Waarvoor is de PureAirPro 1200 allemaal in te zetten?
De PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger, zuiveraar en puntafzuiging is zeer breed inzetbaar. Lees hier de details.
Please, mind that only logged in users can submit questions