Winix ZERO N PlasmaWave Luchtreiniger

Compacte HEPA luchtreiniger met Plasma-Ionisatie

gratis hygrometer
Waarom dit product
 • Compacte luchtreiniger
 • Uitstekende filtratie van fijnstof
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie
 • Deodorizing filter tegen geuren en grotere stofpartikels
 • PlasmaWave ionisatie
 • ECARF certificatie voor effectiviteit tegen allergenen
 • Wordt geleverd met een grijze en beige stoffen omtrek voor de voorzijde
 • 2 jaar garantie
 • Capaciteit 168 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 45 m2 (meer informatie)
€ 179,00
Incl. BTW en verzending

Een compacte en voordelige luchtreiniger met de filterwerking en functionaliteit van grotere, duurdere modellen, de Winix ZERO N combineert HEPA en plasma luchtreiniging met automatische werking in een compact toestel voor minder grote ruimten en mobiele inzet.

Deze AHAM, British Allergy Foundation en ECARF gecertificeerde  luchtreiniger kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur- gas- en lichtsensoren.

De luchtzuiverende capaciteit van 168 kubieke meter per uur maakt de Winix ZERO N geschikt voor gebruik in ruimten tot ca. 34 vierkante meter (ca. 84 kubieke meter) onder relatief milde omstandigheden, 19m² /48m³ onder middelzware omstandigheden en 13m² /34m³ onder zware omstandigheden.

De voorzijde van de ZERO N is in stof uitgevoerd, dit is een omtrek die wasbaar is, de ZERO N wordt met twee omtrekken geleverd; een grijze en een beige.

De Winix ZERO N luchtreiniger is met zijn 2 filters en plasma systeem bijzonder effectief tegen allergenen/pollen, bacteriën, virussen, schimmels, (fijn)stof en vluchtige organische stoffen.

logo winix

 

Winix PlasmaWave HEPA Luchtreiniger

Eigenschappen

Overzicht van de eigenschappen van de Winix ZERO N

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Combinatie van luchtzuivering met filters en Actieve luchtreiniging door Plasma Ionisatie
De combinatie van True HEPA  en plasma-ionisatie maakt de Winix ZERO N PlasmaWave luchtreiniger een effectieve kwaliteits-luchtreiniger voor inzet tegen (fijn)stof, pollen en allergenen.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof
Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
De ZERO N Plamawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich aan de door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Energiezuinig en efficient
Bij de ontwikkeling van de Winix PlasmaWave luchtreinigers is veel aandacht aan energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is. Voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix ZERO N is EnergyStar gecertificeerd.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Plasma-ionisatie voor complete luchtreinigende werking
Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Stil en veilig
De ZERO N PlasmaWave schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen. 
Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Lichtsensor voor automatische stille werking
Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.
Winix ZERO N PlasmaWave HEPA Luchtreiniger   Gecertificeerde effectiviteit
De ZERO N luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

 

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

  • Medium Deodorization filter, combineert de werking van 3 filters door de filtering van stofdeeltjes, antibacteriele werking en het tegengaan van onaangename luchtjes zoals rooklucht. Dit filter heeft een lange levensduur en is tot 25x te reinigen voordat het vervangen dient te worden. Door zijn reiniging van stofdeeltjes verlengt ook dit filter de levensduur van het HEPA filter.
  • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

Winix Thyzo Plasma luchtreiniger

Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Dit ozonvrije ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

De plasma-ionisatie is naar wens in- of uit te schakelen naar gelang de gewenste effectiviteit.

 

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Foto/video

winix zero n luchtreiniger

Specificaties
Automatische werking Ja
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Luchtdoorvoer per uur 168
Voltage 220 - 240
WiFi connected Nee
Stroomverbruik 4 - 40
CADR-waarde stof 98
CADR-waarde pollen 98
Afmetingen 470 x 350 x 231
Garantie 3
Geluidsniveau 26 / 35 / 43 / 52
Geschikt voor ruimten tot ca. 45
Accessoires

De Winix ZERO N wordt gebruiksklaar geleverd met een filterset van één HEPA filter en vier Medium Deodorization filters.

Filterset Winix ZERO N
€ 49,00 Excl. Btw: € 40,50
Gerelateerde producten
PureAirPro 550 professionele luchtreiniger

Regular Price: € 749,00

Special Price: € 699,00 Excl. Btw: € 577,69

Winix ZERO Luchtreiniger

Regular Price: € 299,00

Special Price: € 219,00 Excl. Btw: € 180,99

Airbi Airwasher luchtwasser / bevochtiger

Regular Price: € 299,00

Special Price: € 269,00 Excl. Btw: € 222,31

Airbi Maximum luchtwasser / bevochtiger

Regular Price: € 519,00

Special Price: € 469,00 Excl. Btw: € 387,60

Airbi Prime luchtwasser / luchtbevochtiger

Regular Price: € 399,00

Special Price: € 349,00 Excl. Btw: € 288,43

Winix ZERO Pro PlasmaWave luchtreiniger
€ 329,00 Excl. Btw: € 271,90
Reviews

Er zijn voor dit product nog geen productreviews toegevoegd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Winix ZERO N PlasmaWave Luchtreiniger
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Levering
Algemeen oordeel
Kwaliteit
Werking