Winix ZERO Pro PlasmaWave luchtreiniger

Waardering:
98 % of 100

Premium stille HEPA luchtreiniger met Plasma-Ionisatie

Geavanceerde luchtreiniger

De Winix ZERO Pro is een premium luchtreiniger met een fraai design met 5-staps luchtzuivering, luchtkwaliteitssensor en automatische werking.

De Winix ZERO Pro kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur- gas- en lichtsensoren. De gemeten luchtkwaliteit is aan de hand van de LED verlichting van het toestel weergegeven.

De luchtstroom door de ZERO Pro geoptimaliseerd door het geavanceerde ontwerp van de ventilator en luchtroosters, dit zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom zonder turbulentie en daardoor een stille werking.

Hoge capaciteit

De luchtzuiverende capaciteit van 480 kubieke meter per uur maakt de Winix ZERO Pro geschikt voor gebruik in ruimten tot ca. 96 vierkante meter (ca. 240 kubieke meter) onder relatief milde omstandigheden, 55m² /137m³ onder middelzware omstandigheden en 38m² /96m³ onder zware omstandigheden.

De Winix ZERO Pro ECARF gecertificeerde luchtreiniger is met zijn 4 filters en plasma systeem bijzonder effectief tegen pollen, bacteriën, virussen, allergenen, sigarettenrook, (fijn)stof en vluchtige organische stoffen.

Optionele filters voor extra luchtzuiverende werking

De effectiviteit van de Winix ZERO Pro is door toepassing van speciale door Itec ontwikkelde Custom filters aan te passen voor extra effectiviteit en/of langere levensduur van de filters onder zware omstandigheden.

Winix luchtreiniger

Winix ZERO Pro HEPA Luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Regular Price € 299,00 Special Price € 257,00 € 212,40
- +

Waarom dit product

 • Zeer stille werking
 • Hoge bouwkwaliteit
 • HEPA-luchtzuivering
 • Optioneel te voorzien van Custom filters voor extra functionaliteit onder zware omstandigheden
 • Automatisch en handmatig te bedienen
 • Weergave van de luchtkwaliteit d.m.v. kleur van de verlichting
 • Plasma ionisatie
 • Hoge capaciteit gecombineerd met compacte afmetingen
 • Capaciteit 480 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 96 m2 (meer informatie)

Winix ZERO Pro PlasmaWave luchtreiniger combinatie aanbieding

Overzicht van de eigenschappen van de Winix ZERO Pro

Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Combinatie van luchtzuivering met filters en Actieve luchtreiniging door Plasma Ionisatie

De combinatie van True HEPA, actieve kool filters en plasma-ionisatie maakt de Winix ZERO Pro PlasmaWave luchtreiniger een effectieve kwaliteitsluchtreiniger voor inzet tegen alle mogelijk denkbare vervuilingen, micro-organismen en allergenen.

Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof

Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.
Cleancel voorfilter  

CLEANCEL® TECHNOLOGIE

De WINIX Cleancel technologie is een antimicrobiële behandeling op de hoogwaardige True HEPA filter die de luchtreiniger tegen bacteriën beschermt.

Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Absorptie van geuren en vluchtige stoffen door het actieve kool filter

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening

De ZERO Pro Plamawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich aan de door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan
Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Energiezuinig en efficiënt

Bij de ontwikkeling van de Winix PlasmaWave luchtreinigers is veel aandacht aan energieverbruik en milieuvriendelijkheid besteed, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is. Voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix ZeroPro is EnergyStar gecertificeerd.
Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Plasma-ionisatie voor complete luchtreinigende werking

Naast de filters die alle mogelijke partikels uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.
Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Stil en veilig

De ZERO Pro PlasmaWave schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon, zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen. 

Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Lichtsensor voor automatische stille werking

Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

Winix ZERO Pro PlasmaWave HEPA Luchtreiniger  

Gecertificeerde effectiviteit

De ZERO Pro luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

Kwaliteitsfilters voor optimale luchtzuivering

De Winix ZERO Pro is voorzien van drie filters en het luchtzuiveringsproces bestaat uit vijf stappen:
 • Wasbaar voorfilter, verwijdert stof deeltjes, pluizen en (huisdieren)haren, hiermee wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd.
 • Actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.
 • Cleancel technologie, de binnenzijde van het toestel en de filters zijn behandeld met Cleancel coating om micro-organismen te doden en het filter geurvrij te houden.
 • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.
 • Plasma-ionisatie, voor extra luchtzuiverende en antistatische werking.
Filters Winix ZERO Pro luchtreiniger

Optionele filters voor extreme omstandigheden en specifieke toepassingen

De inzetbaarheid van de Winix ZERO Pro is verder uit te breiden door toepassing van optionele filters die de luchtreinigende werking en/of de levensduur van de filters verlengen in bijzondere of sterk vervuilde omstandigheden; 
 
 • Het Carbotech filter gebruikt een materiaal dat ontwikkeld is voor industriële omstandigheden zoals o.a. in de luchtvaart (kerosine) en in militaire toepassingen, dit filter bestaat uit een synthetische actieve kool met extreme absorberende eigenschappen. Dit filter vergroot de gas-, vluchtige stoffen-, en geurabsorberende eigenschappen van de ZERO Pro voor gebruik tegen rooklucht, op plaatsen waar veel met lijm gewerkt wordt, waar een sterke geurbelasting heerst, waar chemische dampen bestreden moeten worden, in nagelstudio's, waar gelakt wordt en andere omstandigheden waar extra sterke luchtzuivering gevraagd is of waar de lucht extra zuiver dient te zijn.
 • Optioneel is de Winix ZERO Pro ook met een Medium filter uit te rusten, deze kan tussen het voor- en HEPA filter worden geplaatst en vangt de vervuilingen op die het voorfilter passeren. Hierdoor hoeft het HEPA filter alleen nog maar de zeer kleine deeltjes te filteren en wordt de levensduur verlengd. De U300 is reeds zeer geschikt voor inzet tegen sigarettenrook en hiermee blijft ook de levensduur van de filters op peil.

De Carbotech en Medium filters kunnen tussen het voor- en actieve kool filter worden geplaatst, let wel; er is slechts plaats voor één soort extra filter, dus óf het Carbotech óf het Medium filter.

 

Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Dit ozonvrije ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

De plasma-ionisatie is naar wens in- of uit te schakelen naar gelang de gewenste effectiviteit.

geurverdrijvende werking Winix ZERO pro


Bedieningspaneel Winix ZERO Pro

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten