Y-stuk kraanaansluiting Innova 2.0 H2O airconditioning

Y-stuk kraanaansluiting t.b.v.

Dit Y-stuk maakt het eenvoudig om de watertoevoerslang voor een Innova 2.0 H20 monoblock water/lucht warmtepomp met aansluitkit aan een kraan voor vaatwasser of wasmachine aan te sluiten, zodat de airco aan te sluiten is en de watertoevoer voor uw vaatwasser of wasmachine behouden blijft.

Het is aan te raden het schroefdraad op de kraan in teflontape te wikkelen voor een waterdichte aansluiting.

 

innova energie inverter airco

€ 5,50 € 4,55
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Afmetingen 3/4"
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Y-stuk kraanaansluiting Innova 2.0 H2O airconditioning
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?