Coway accessoires

Coway filters

Coway’s luchtreinigingsysteem bestaat uit 5x Coway filter, meer dan concurrerende producten- en een antimicrobiale fan. In combinatie met een topkwaliteit HEPA-filter, een wasbaar voorfilter, een medium filter en een actieve koolstoffilter kan er gebruik worden gemaakt van een assortiment filters die speciaal voor bepaalde toepassingen zijn ontworpen.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Coway luchtreinigers zijn ontworpen voor diegenen die serieus om hun gezondheid geven. Het meest uitgebreide en efficiënte luchtfiltersysteem in markt wordt toegepast om 99.9% van alle allergenen, pollen, rook, schadelijke gassen en fijnstofdeeltjes tot een grootte van 0.3 micron (een micron is een duizendste deel van een millimeter) uit de binnenlucht te verwijderen.

Coway bezit verschillende internationale certificaten voor zijn waterproducten, zoals de Gold Seal Mark van de Water Quality Association en de NSF-certificering van de U.S. National Science Foundation. Het merendeel van de luchtreinigers ontving certificaten van de British Allergy Foundation. De ontwerpen en geavanceerde eigenschappen van de producten van Coway, hebben bijgedragen aan het winnen van diverse prestigieuze ontwerpprijzen, zoals iF, Red Dot en IDEA.

Coway filters en accessoires