Verzenden/bezorgen/levertijd

Directe levering uit eigen voorraad

Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren, alle producten die u op onze site vindt hebben normaal gesproken een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:15 geplaatst de volgende dag geleverd worden, u kunt aan de getoonde voorraadstatus op de pagina van het product vaststellen of het op voorraad is of dat het in bestelling is of een andere factor van toepassing is, zoals assemblage op bestelling, zoals bij bepaalde professionele producten.

Wij zijn ons er van bewust dat er leveranciers zijn waarbij de bestelling zelfs als deze 's avonds geplaatst is de volgende dag nog geleverd kan worden, dit is alleen mogelijk als er gebruik wordt gemaakt van een extern magazijn. Wij hebben ons eigen magazijn waarbij wij zelf de producten en bestellingen voor verzending gereed maken, dit stelt ons ook in staat op aanvraag kleine aanpassingen aan het product of de zending te doen en de bestelling met de grootst mogelijke zorg te behandelen. Omdat wij zeer serieus met onze producten en het thema luchtbehandeling omgaan is dit voor ons de enige optie, enige keerzijde hiervan is dat de bestelde producten bij ons dagelijks rond 16:30 - 17:30 (in de praktijk is het meestal 17:15) opgehaald worden en dat bestellingen geplaatst na 16:15 in veel gevallen de volgende dag verzonden zullen worden.

Uw bestelling wordt via DHL verzonden, de kleine en normale pakketten via de pakket levering, de grote dozen of pallets worden via de zakelijke bezorgservices van DHL geleverd.

U ontvangt bericht als uw bestelling wordt verzonden, waarbij u uw levering tevens kan traceren, let wel; het traceren is pas mogelijk als de zending op het depot van DHL gearriveed is.

DHL doet 4 afleverpogingen, na de 1e poging kunt u op de DHL site (de link is in de tracking e-mail) kiezen voor een alternatieve optie zoals afleveren op een parcelshop of parcelstation of kunt u kiezen voor een specifiek tijdsvak of een eventuele avondlevering, als u niets doet zullen er nog 3 afleverpogingen worden gedaan. Let wel; voor een zending van een pallet of van een groot pakket kunnen uitzonderingen gelden, deze kunnen ook te groot uitvallen voor aflevering bij een parcelshop, voor vragen hierover of voor specifieke instructies betreffende de levering kunt u contact met ons opnemen.

Via deze link kunt aan de hand van uw postcode zien binnen welk tijdsvenster DHL bij u in de buurt levert.

Uitzondering is rembours; rembourszendingen worden via DPD geleverd, deze nemen over het algemeen 2 dagen in beslag.

Verzendkosten

Alle genoemde productprijzen zijn inclusief verzendkosten, de genoemde prijzen zijn dus volledig "all-in", alleen als u kiest voor levering onder rembours rekenen bij een bijdrage van € 7,50.

Voor de levering van accessoires rekenen wij € 7,50 verzendkosten, zodat als u meerder filters of andere delen besteld één maal verzendkosten hoeft te betalen i.p.v een opslag die in iedere accessoire ingecalculeerd is.

Verzenden naar het buitenland

Voor landen die buiten ons standaard levergebied (Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxembourg) liggen gelden de volgende verzendtarieven, deze bedragen zijn inclusief BTW en gelden voor zowel producten als accessoires:

 

 Finland 

€ 28,00

 Frankrijk

€ 14,00

 UK

€ 14,00

 Spanje

€ 29,00

 Denemarken

€ 9,00

 Zweden

€ 29,00

 Polen 

€ 34,00

 Italie

€ 29,00

 Tjechie

€ 34,00

 Slowakije

€ 34,00

 Hongarije

€ 34,00

 Portugal

€ 34,00

 Estland

€ 33,00

 Letland

€ 33,00

 Litouwen

€ 33,00

 Slovenië

€ 29,00

 Noorwegen

€ 74,38

 Roemenië

€ 33,00

 Zwitserland

€ 85,12