HALE / Airtek Accessoires

HALE is de ontwikkelaar van de Airtek PCMH45DW, die nu als HALE 45DW wordt geleverd.

De luchtbevochtiger PCMH45 DW is een in Nederland ontwikkelde luchtbevochtiger die werkt volgens het principe van luchtwassing.

De luchtbevochtiger PCMH45 DW combineert een grote capaciteit met eenvoudige inzet en gebruiksvriendelijkheid en kan gebruikt worden met een vaste watertoevoer.

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met het 30 liter waterreservoir en de zwenkwielen is de HALE luchtbevochtiger eenvoudig te verplaatsen en in te zetten waar de luchtvochtigheid op peil gebracht dient te worden.

De inzet van deze luchtbevochtiger(s) is een oplossing in grote ruimten zoals kantoren waar de lucht door het HVAC systeem uitgedroogd wordt of waar standaard luchtbevochtigers ontoereikend zijn.

De HALE luchtbevochtiger is geschikt voor gebruik in kantoren, grote woningen, studio's, musea en alle andere ruimten waar de luchtvochtigheid op een peil gehouden dient te worden die goed is voor de gezondheid en de levensduur van materialen zoals hout etc.

Het principe van het luchtwassen maakt dat de HALE luchtbevochtiger naast een luchtbevochtigende tevens een luchtreinigende werking heeft, in de lucht zwevende stofdeeltjes worden opgevangen en bezinken in de watertank.

Onze HALE accessoires pagina is voorzien van alle mogelijke vervangingsonderdelen en toebehoren.

HALE accessoires en toebehoren