PureAirParts hoogwaardige componenten voor luchtbehandelingstoestellen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogwaardige componenten voor luchtbehandeingstoestellen

PureAirParts ontwikkelt en configureert accessoires, componenten en vervangingsdelen voor luchtbehandelingstoestellen zoals luchtreinigers, luchtbevochtiers, afzuigers en geurbestrijders.

De PureAirParts componenten stellen u in staat uw toestel voor meer toepassingen te gebruikten en/of de functionaliteit van uw toestel te vergroten.

De PureAirParts filters worden standaard ingezet in de professionele PureAirPro luchtreinigers en zijn tevens beschikbaar als vervangingsfilters voor merken als Coway, Winix, Dyson, AEG en Philips.

Deze filters zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de industriestandaard voor professionele filters;

  • De HEPA filters hebben een H13 gradatie, wat betekent dat deze fijnstoffilters in staat zijn 99,97% van de 0,3 micrometer grote partikels te filteren. Deze partikels staan bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS). Zowel grotere als kleinere partikels zijn door een filter eenvoudiger uit de lucht te zuiveren. H13 is voor professionele toepassingen en voor algemeen gebruik de meest gebruikte gradatie. De zeer hoge filterefficientie maakt deze filters geschikt voor gebruik tegen fijnstof, allergenen, pollen en andere schadelijke stoffen maar de luchtdoorvoer is daarnaast nog steeds voldoende voor effectieve luchtzuivering. Een nog dichter filter zal een hogere filterefficientie hebben maar de dichtheid van het filter zal verhinderen dat er voldoende lucht doorheen kan om voldoende lucht te kunnen zuiveren om de luchtkwaliteit in de ruimte effectief te kunnen verbeteren.
  • De actieve kool filters hebben een CTC80 gradatie, CTC-klasse voor actieve kool verwijst naar de "chemische en thermische capaciteit". Het is een maatstaf voor de capaciteit van de actieve kool om bepaalde chemicaliën en onzuiverheden uit een gas- of vloeistofstroom te adsorberen (of "te vangen"). CTC wordt doorgaans uitgedrukt als een percentage, waarbij hogere percentages een grotere adsorptiecapaciteit aangeven. Een CTC van 50% betekent bijvoorbeeld dat de actieve kool tot 50% van zijn gewicht aan onzuiverheden kan adsorberen. CTC80 is de hoogste reguliere gradatie, en de standaard voor hoogwaardige industriële actieve kool.
  • Voor speciale toepassingen zoals formaldehyde (HCHO) zijn er actieve kool filters beschikbaar die zijn behandeld met organische elementen zoals ethyleenglycol (EG), 1,6-hexaandiol (1,6HD) en polyethyleenglycol (PEG) toegevoegd aan de actieve kool. Dit verhoogt de effectiviteit tegen formaldehyde enorm en verhoogt ook de opname van andere vluchtige stoffen.

Naast filters bestaat het PureAirParts programma uit de volgende producten:

  • Afzuigarmen en connectors 
  • Geluiddempers voor luchtreinigers
  • Flexibele afzuigslangen voor luchtzuivering
  • Waterfilters voor luchtbevochtigers
  • Aansluitkits voor luchtbevochtigers

 PureAirParts vervangingsdelen