Duux

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Duux Tube Smart luchtreiniger
  Duux Tube Smart luchtreiniger
  • Combineert een grote capaciteit met een compact design
  • Automatische, handmatige bediening en te bedienen via app
  • Luchtkwaliteit te monitoren via app
  • HEPA-filtratie en actieve kool filter
  • Fraai design met hoogwaardige materialen en afwerking
  • WIFI connected
  • Capaciteit 550 m³/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 110 m2 (meer informatie)
  € 269,99 € 223,13
  Beschikbaarheid:
  In bestelling
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Duux is gedreven door de overtuiging dat iedereen het recht heeft op schone en gezonde lucht. Duux is dan ook toegewijd aan het ontwikkelen van producten die niet alleen effectief zijn in het filteren van schadelijke stoffen uit de lucht, maar ook betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Of het nu gaat om een kleine persoonlijke luchtreiniger voor thuis of om een geavanceerd systeem voor grote bedrijven, Duux heeft voor elk probleem een oplossing.

Fraai design voor thuis of op kantoor

Een van de belangrijkste kenmerken van Duux luchtbehandelingsapparatuur is de focus op design. Het bedrijf begrijpt dat luchtreinigers vaak worden gezien als lompe en onaantrekkelijke apparaten, en heeft daarom veel aandacht besteed aan het ontwerp van zijn producten. Door gebruik te maken van strakke lijnen, moderne kleuren en hoogwaardige materialen, heeft Duux een reeks luchtbehandelingsapparatuur ontwikkeld die er net zo goed uitziet als dat ze presteren.

Eenvoudig inzetbaar en effectief voor vele toepassingen

Een ander belangrijk aspect van Duux luchtbehandelingsapparatuur is de focus op gebruiksgemak. Duux begrijpt dat consumenten niet altijd de tijd en energie hebben om ingewikkelde apparatuur te installeren en te onderhouden, en heeft daarom producten ontwikkeld die gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden zijn. Of het nu gaat om het vervangen van filters of het bedienen van de apparatuur via een mobiele app, Duux maakt het allemaal zo eenvoudig mogelijk.

Met de luchtbehandelingsapparatuur van Duux kun je erop vertrouwen dat je schone en gezonde lucht inademt. Of je nu last hebt van allergieën, astma of gewoon een frisse en gezonde leefomgeving wilt, Duux heeft een oplossing voor je. Met hun innovatieve technologie en hoogwaardige materialen bieden ze de beste luchtbehandelingsapparatuur op de markt.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige luchtbehandelingsapparatuur die er goed uitziet en gemakkelijk te gebruiken is, dan is Duux de juiste keuze. Met hun brede scala aan producten en toewijding aan kwaliteit en gebruiksgemak, is Duux een betrouwbare partner voor iedereen die belang hecht aan een gezonde leefomgeving.

Duux luchtreiniger, bevochtigers, koelers, heaters