Airbi accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Airbi accessoires, vervangingsdelen en toebehoren voor Airbi Home Appliances

Op deze pagina kunt u alle accessoires in de vorm van Voor-filters, HEPA filters, Kool filters, Formaldehyde filters,  antibacteriële filters, Actieve carbon filters, complete filtersets, UV-Lampen en sensoren vinden.

Waarom Airbi?

Airbi filters voor de Airbi luchtbehandeling producten bieden een oplossing om elke dag, elke minuut omringd te worden met gezonde lucht. We ontwikkelen ze zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn en een oase van gezonde lucht creëren waar en wanneer je het nodig hebt. Ze zijn dus geschikt voor kantoren en huishoudens, overal waar je veel tijd doorbrengt en gezond wilt ademen. Omdat elke ademhaling telt.

Met onze zintuigen is het moeilijk om de kwaliteit van de lucht te bepalen. Reukzin kan gedeeltelijk helpen omdat het geuren detecteert, maar het kan de hoeveelheid stuifmeel, stof, bacteriën, virussen, vluchtige stoffen of formaldehyde niet detecteren. stoffen komen dan ons lichaam binnen zonder dat we het weten.Voor mensen met allergieën, astmapatiënten en andere patiënten kan het een verergering van de symptomen van de ziekte betekenen.Langdurige blootstelling kan long- of auto-immuunziekten veroorzaken bij gevoeligere personen (kinderen, ouderen).

De kwaliteit van de binnenlucht is zeker de moeite waard om te monitoren en indien nodig eenvoudig aan te passen met bijvoorbeeld een luchtreiniger of wasmachine.

Zie ook ons assortiment Airbi luchtbehandeling.

Luchtkwaliteit en gezondheid

Leest u ook eens onze informatie pagina omtrent "Luchtkwaliteit en gezondheid".

 

Airbi luchtbehandeling