Itec Luchtbehandelingsproducten

Welkom op onze Itec website!

Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Itec, Winix, Airvita, Sharp, Mitsubishi, Honeywell, Airtek, Stadler Form en Aerial.

De bij de producten vermelde prijzen zijn “all-in”, dus inclusief BTW en verzendkosten. Er is dus geen sprake van bijkomende kosten voor verzending of betaalmethoden!

Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn exclusief distributeur van luchtreinigingsproducten van Winix, PureAirPro en Airvita. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Stadler Form, Mitsubishi, Airbi, Airtek, Aerial en Sharp.

Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden.

Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.

Wij hopen dat u op deze site kunt vinden wat u zoekt, mocht u enige vragen of opmerkingen hebben staan wij u graag telefonisch of via chat of e-mail te woord!

Met vriendelijke groeten,
 
Uw Itec Luchtbehandeling team.