Itec Luchtbehandelingsproducten

Over Itec Luchtreiniging

Itec is al jarenlang uw specialist op het gebied van luchtbehandelingssystemen voor de verbetering van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid. Als u op deze pagina terecht bent gekomen, dan bent u vast nieuwsgierig naar het verhaal achter ons bedrijf! En laten wij dat nu graag aan u willen vertellen. Hier nemen we u mee in onze ontwikkeling binnen de wereld van luchtkwaliteit en comfort. We delen niet alleen onze geschiedenis, maar ook onze toewijding aan schone lucht, innovatie en klanttevredenheid. Welkom bij Itec!

Onze reis in luchtkwaliteit

In 2004 werd Itec opgericht, een tijd waarin webshops in opkomst waren en luchtkwaliteit al een cruciale rol speelde. Caesar, de oprichter, begon met één product: een luchtreiniger. Wat ooit begon als een bescheiden website met beperkte betaalmogelijkheden, groeide gestaag. Een aantal jaar combineerde Caesar Itec nog met zijn fulltime baan. Hij deed dit destijds nog samen met zijn ouders. In 2008 namen ze de moedige beslissing om er fulltime voor te gaan. Het bleek een uitdaging, aangezien de markt voor luchtkwaliteit geen massamarkt was.

Meer producten en kantoor in Twello

We begonnen ons assortiment steeds meer uit te breiden met andere producten,  zoals bevochtigers en diverse luchtreinigingsoplossingen, met een toenemende focus op de zakelijke markt. Wat ooit begon als een thuisoperatie groeide steeds verder en in 2014 vestigden we ons kantoor in Twello. De verkoop van de Innova 2.0 Monoblock Airco's speelde een grote rol in deze groei.

Blijven innoveren

In de daaropvolgende jaren veranderden we van een familiebedrijf in een team van toegewijde professionals. In 2016, 2017 en 2018 maakten we een aanzienlijke groei door. Vandaag de dag hebben we een breed scala aan producten, een eigen serviceteam en blijven we streven naar innovatie. Nu richten we ons ook op duurzame oplossingen voor energiezuinig verwarmen en koelen, evenals effectieve ventilatiesystemen voor kantoren en scholen.

Productieproces

Bij Itec maken we uw bestelervaring moeiteloos. Na ontvangst van een inkooporder of offerte evalueren we de behoeften van u als klant. Dan kan op basis van foto’s, maar dit doen we soms ook op locatie. Installatie wordt verzorgd door ons vertrouwde partnerbedrijf. Zodra een bestelling via de website binnenkomt, wordt deze zorgvuldig verwerkt en verzonden, dankzij onze ruime voorraad. We leveren gedetailleerde handleidingen en handige documenten voor optimale benutting. Tijdens drukke perioden, zoals de zomerse vraag naar airco's en de winterse vraag naar warmtepompen, streven we naar snelle levering, en we adviseren soms extra onderdelen om een perfecte pasvorm te garanderen. Dat is waar Itec voor staat!

Trots op ons team

We zijn echt supertrots op ons groeiende team en het bedrijf waar we elke dag met plezier naartoe gaan. We zien onze mensen groeien, zowel in kennis als vaardigheden, en dat is waar we onze voldoening uit halen. Met zes fulltime medewerkers en drie parttimers zijn we meer dan alleen een werkplek: we zijn een leerbedrijf dat investeert in de ontwikkeling van ons team. Af en toe organiseren we leuke uitjes, met activiteiten als karten om de teamspirit te versterken.

Toekomst en duurzaamheid

We zijn vastbesloten om ons voortdurend te blijven vernieuwen en nieuwe dingen te proberen. Dit omvat zelfs de uitbreiding van ons bedrijfspand om aan de groeiende vraag te voldoen. Duurzaamheid is voor ons van het grootste belang. Onze monoblock airco's en warmtepompen zijn niet alleen uiterst efficiënt, maar ook betaalbaar. We werken aan slimme oplossingen, zoals warmteopslag en duurzame energiebronnen voor onze producten.

Ervaar de Itec-voordelen zelf!

We begrijpen dat de keuze voor luchtkwaliteitsproducten niet altijd eenvoudig is, vooral als u er niet veel van af weet. Daarom proberen we het beslissingsproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, met duidelijke informatie en ondersteuning. We willen niet alleen producten verkopen, maar ook uw leven verbeteren door te zorgen voor schone, gezonde lucht en innovatieve oplossingen voor uw comfortbehoeften. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar onze reis naar een betere luchtkwaliteit stopt nooit. We blijven ons ontwikkelen en innoveren, omdat u, onze gewaardeerde klant, altijd het middelpunt van ons streven bent. Samen bouwen we aan een schonere, gezondere toekomst.

 

Met vriendelijke groeten,
 
Uw Itec Luchtbehandeling team.

 

Itec luchtreiniging