Itec Bedrijfsinformatie

Welkom bij Itec!

Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Winix, Coway, Aerial, Sharp, PureAirPro, Blaupunkt, Airbi, Innova en Idealin.

Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, PureAirPro, Idealin en SNE.

Importeur van Innova 2.0 Monoblock warmtepompen

Itec is Nederlands importeur van de Innova 2.0 warmtepompen, WTW systemen en hoogwaardige koelings- en verwarmingssystemen. Deze moderne en fraaie toestellen combineren eenvoudige installatie met hoogwaardige functionaliteit

Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden.

Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,
Itec Luchtreiniging

Vestigings- & bezoekadres:

Koppelstraat 7
7391 AK Twello

Telefoonnummer:
0571 840 844

Bereikbaar:
Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

Bezoek op afspraak:
Bezoek mogelijk op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00, neemt u alstublieft van tevoren even contact op om een afspraak te maken, er is niet altijd iemand aanwezig om u te helpen/adviseren.

In overleg bezoek op afspraak ook op zaterdag mogelijk.

Algemeen e-mail adres:
info@itecluchtreiniger.nl

Voor aftersales vragen en defecten:
support@iteconline.nl

Wilt u een product retourneren of opsturen voor reparatie?
Voegt u dan alstublieft het retourformulier bij wat ons in staat stelt de zending correct af te handelen.

Statutaire bedrijfsnaam:
Freedom Motors Nederland B.V. 
KvK-nummer: 08100645
BTW-identificatienummer: NL810193978B01

Rabobank: 
IBAN: NL57RABO0362876029
BIC: RABONL2U

Itec luchtbehandeling bedrijfsgegevens