Itec Bedrijfsinformatie

Welkom bij Itec!

Hier vindt u alle informatie wat betreft ons leveringsprogramma van luchtbehandelingsproducten waaronder luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers, geurverdrijvers, ionisatoren en ozongeneratoren van de merken Itec, Winix, Coway, Airvita, Sharp, Mitsubishi, Honeywell, Airtek, Stadler Form en Aerial.

Itec is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de diverse producenten en zijn distributeur van luchtbehandelingsproducten van Itec, Innova, PureAirPro, Idealin en SNE. Tevens vertegenwoordigen wij de merken Stadler Form, Winix, Mitsubishi, Honeywell, Airtek en Aerial.

Onze grote voorraad stelt ons in staat om producten en accessoires/onderdelen snel te leveren. Alle producten die u op onze site vindt hebben een levertijd van maximaal 2-3 werkdagen, in de praktijk zullen de meeste bestellingen, mits vóór 16:00 geplaatst de volgende dag geleverd worden.

Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Itec Luchtereiniging


Vestigings- & bezoekadres:
Koppelstraat 7
7391 AK Twello

Telefoonnummer: 0571 840 844

Geopend en bereikbaar:

Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak.

Momenteel zijn wij wegens het COVID 19 virus niet te bezoeken!

Wij werken momenteel met een kleinere bezetting en het kan voorkomen dat alle lijnen bezet zijn maar dat de telefoon nog overgaat, op kantooruren zijn wij gewoon aanwezig dus kan het zijn dat het zinvol is het later nogmaals te proberen, dank u voor uw begrip.

Algemeen e-mail adres:
info@itecluchtreiniger.nl

Voor after sales vragen, technische vragen en defecten:
support@itecluchtreiniger.nl

Statuaire bedrijfsnaam:
Freedom Motors Nederland B.V. 
KvK-nummer: 08100645
BTW-identificatienummer: NL810193978B01

Rabobank 
IBAN: NL57RABO0362876029
BIC: RABONL2U

Bankgegevens Duitsland:
Bank: Gladbacher Bank AG von 1922
IBAN: DE34 3106 0181 0078 3880 13

        

Itec Luchtreiniging Twello