Welkom bij Itec Luchtreiniging

Welkom bij Itec, op deze website vind u ons leveringsprogramma van luchtreinigers, luchtbevochtigers, ontvochtigers en andere aan luchtbehandeling en een gezonde leefomgeving gerelateerde producten.

Sinds 2004 houden wij ons bezig met luchtbehandeling en op basis van onze ervaring zijn wij in staat het juiste product voor uw toepassing aan te bieden, luchtreinigers zijn er in vele soorten en alle modellen hebben hun eigen sterke en minder sterke punten, door het juiste model te kiezen kunt u er van op aan dat het toestel aansluit bij uw behoefte.

De door ons aangeboden producten zijn door ons getest op effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid, zo zijn de luchtreinigers te testen op effectiviteit tegen partikels door gebruik van een . De effectiviteit tegen micro-organismen is getest door een  voor bacteriën, sporen en schimmels bloot te stellen aan de lucht voor en na inzet van een luchtzuiveringstoestel.

De capaciteit van luchtbevochtigers is te meten door deze tot op de gram af te wegen voor en na inzet van enkele uren, hiermee kan exact worden gemeten hoeveel een toestel heeft verdampt.

Onder  kunt u vele artikelen vinden die informatie geven over de effecten van luchtkwaliteit en luchtvochtigheid op uw gezondheid, de effectiviteit van de verschillende soorten luchtreinigers, luchtbevochtigers en ontvochtigers en uitleg over het werkingsprincipe van de diverse soorten toestellen.

Onder kunt u de informatie vinden wat betreft levering, bedrijfsgegevens, service, Thuiswinkel Waarborg, Trustedshops en informatie over een aantal van de door ons geleverde merken.

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet contact op te nemen via  of telefoon (0571-840844).

Met vriendelijke groet,

Uw Itec Luchtreiniger Team.