Airbi CONTROL Hygrometer

Draadloze thermometer / hygrometer

De digitale draadloze thermometer / hygrometer Airbi CONTROL meet de kamertemperatuur binnen een bereik van -10 °C to + 50 °C en een luchtvochtigheid tussen de 20 en 95%. De Airbi Control wordt geleverd met één draadloze luchtvochtigheid sensor die tot 100m afstand nog kan communiceren met de Airbi CONTROL, deze sensor is ook geschikt voor gebruik buitenshuis. De Airbi control heeft als extra toevoeging dat het ook de minimaal en maximaal gemeten waardes vertoont op het display, deze is handmatig te resetten.
De tijd die weer wordt gegeven op het display is radio gestuurd en dus altijd accuraat. Verder kan het display een grafische weergave van de ontwikkeling van vocht binnenhuis. Het display is ook voorzien van icoontjes die tips geven over ventilatie, vorst en schimmel, verwachte veranderingen t.o.v. luchtvochtigheid binnen huis en of er een wisseling is tussen lucht binnen / buiten huis.

Plaatsing

Over het algemeen dient de meter geplaatst te worden op een plek waar lucht vrij kan stromen zonder externe invloeden (denk aan buitenlucht, zonlicht, verwarming etc.).

De meting

De Airbi CONTROL kan luchtvochtigheid binnen berijk van 20 to 95% meten. Tussen de 40 en 80% kan de meting afwijken met MAX 5%, dit maakt de CONTROL een goed inzetbaar meetinstrument voor binnen en buitenhuis. Verder meet de Airbi CONTROL tussen de 0 en de 40°C.

De Airbi Control wordt geleverd met één sensor en er kunnen max 3 sensoren aan gekoppeld worden.

 

Airbi

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 29,95 € 24,75
- +

Waarom dit product

  • Temperatuur en luchtvochtigheids metingen
  • Wordt geleverd met draadloze sensor voor metingen op meer dan één locatie
  • Mogelijkheid om drie draadloze sensoren te koppelen
  • Ingebouwd geheugen t.b.v. minimale en maximale waarden
  • radiogestuurde tijdweergave
  • Grafisch gepresenteerde weergave t.b.v. de ontwikkeling van luchtvochtigheid
  • Ventilatie tips in de vorm van icoontjes op het display
  • Waarschuwing vorst en schimmelvorming
Gerelateerde producten