Airbi Thermo-Hygrometer DIGIT

Thermo / Hygrometer ter optimalisatie van het leefklimaat

Duidelijke informatie over binnentemperatuur en luchtvochtigheid. Het display van Airbi DIGIT is in twee helften verdeeld, met bovenaan de temperatuur en onderaan de relatieve luchtvochtigheid en tijd.

Het apparaat onthoudt de maximale en minimale waarden. Het voordeel is ook de alarmfunctie met een sluimeralarmoptie.

De Airbi DIGIT digitale thermometer met hygrometer meet de kamertemperatuur in het bereik van 0 ° C tot + 50 ° C en de luchtvochtigheid in het bereik van 20-95%.

Het display van Airbi DIGIT is in twee helften verdeeld, met bovenaan de temperatuur en onderaan de vochtigheidsgraad en de huidige tijd. Een extra functie van de klok is de mogelijkheid om een klokmelding (piep) in te stellen. U kunt ook de huidige datum in plaats van de tijd enkele seconden weergeven door simpelweg op de knop te drukken. De datum en tijd worden handmatig op het apparaat ingesteld.

De Airbi DIGIT onthoudt de gemeten minimum- en maximumwaarden sinds de laatste handmatige reset. Op het apparaat kan ook een alarmfunctie met snooze-optie worden ingesteld, met een snooze-tijd van 8 minuten. De gebruiker heeft de mogelijkheid om de temperatuur in graden Fahrenheit of Celsius weer te geven.

 

Airbi luchtreiniging

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 24,95 € 20,62
- +

Waarom dit product

  • Meten van binnentemperatuur en vochtigheid
  • Duidelijk digitaal display
  • Geheugen voor MAX en MIN waarden
  • Tijd- en datumweergave
  • Alarm met een snooze-optie
Gerelateerde producten