ePM1 filters Rinnova 2.0 Vertical

Set van twee ePM1 filters voor de Rinnova 2.0 Vertical decentrale ventilatie-unit met thermodynamische WTW.

Deze filters filteren 80% van de PM1 (1 micrometer grote) partikels in de lucht volgens de ISO 16890 norm.

De filters zorgen voor zuivering van de verse lucht en ook om de binnenzijde van het toestel schoon te houden voor een lange levensduur en een stabiele werking.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, het is aan te raden deze filters minimaal eens per jaar te vervangen.

€ 90,75 € 75,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePM1 filters Rinnova 2.0 Vertical
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?