Wat is een custom filter?

  • AI/HI Virus filter, is effectief tegen Avian influenza (H5N1, vogelgriep), Human Influenza (griep) virussen. Door toepassing van ginkgo extracten en synthetische enzymen worden 99,97% van de viruseiwitten door dit filter geëlimineerd.
  • Legionella filter, Het legionella filter doodt 99.99% van de legionellabacteriën en is voor oudere mensen, zeer jonge kinderen en mensen met een zwak afweer systeem een zeer geschikt filter.
  • Allergenen filter, verwijdert inhalatieallergenen zoals stuifmeel (pollen), huidschilfers van (huis)dieren, huidschilfers en uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit filter heeft tevens een antibacteriële werking en doodt het de Escherichia Coli (E. coli) en Staphylococcus aureus (MRSA) bacterie (99,9% in 24 uur).
  • Formaldehyde (nieuw huis) filter, door toepassing van Pt (platina) en actieve koolstof voorkomt dit filter klachten als hoofdpijn, irritatie aan ogen, neus en luchtwegen.
  • Yellow dust filter, filtert stof en fijn zand uit de lucht en verlengt hiermee de levensduur van het HEPA filter, effectief tegen NOX en SO2.MCC™ medium filter, (Multi Care Complex) filter combineert de werking van het Yellow Dust filter, het Legionella filter en AI/HI virus filter. 

    De Coway AP-1007EH en AP-0807DH zijn standaard voorzien van een Formaldehyde filter. De Coway AP-1008DH is standaard voorzien van een MCC™ medium filter.

Meer informatie over Custom filters is hier te vinden.